Izvēlne
.

Pie Karjera ezera uzstāda zviļņus un pārģērbšanās kabīnes

iesūtīts: 2020.08.13 17:06
Šovasar Karjera ezera apkārtnē pašvaldība uzsāka plašākus teritorijas labiekārtošanas darbus. Ir novākts apaugums, izlīdzināts grants kalns, izlīdzinot krasta zonu, iesākta pludmales zonas izveide, kas ļaus iedzīvotājiem ezeru ērtāk izmantot. Šonedēļ Karjera ezera krasti ir ieguvuši jaunu, košu akcentu – pārģērbšanās kabīnes, zviļņus un atkritumu urnas, kuras izgatavoja un uzstādīja Madonas novada uzņēmums SIA “Mitthus”.

Madonas pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris informē, ka kopumā ezera krastos uzstādītas trīs pārģērbšanās kabīnes, astoņi zviļņi un desmit atkritumu urnas. Nākamajā gadā tiks uzstādīts papildu pludmales aprīkojums, kā arī ierīkotas piknika vietas un īstenoti citi labiekārtošanas darbi, kurus pagaidām pirms tehniskā projekta izstrādes vēl būtu pāragri veikt, jo var mainīties krasta reljefs.

“Peldēšanās sezona vēl nav galā, un, saglabājoties siltiem laika apstākļiem, tā var pat ieilgt, tādēļ vēlējāmies pagūt veikt tos labiekārtošanas darbus un uzstādīt daļu no pludmales aprīkojuma, kas netraucēs tālākās ar Karjera ezera attīstību saistītās vīzijas īstenošanu,” skaidro Madonas pilsētas pārvaldnieks.

Nelielus darbus, kā, piemēram, ezera krasta daļas, kur atrodas pludmales volejbola laukumi, sakārtošana, plānots īstenot vēl šogad, taču plašākās ar Karjera ezera labiekārtošanu saistītās aktivitātes notiks nākamajā gadā, ezera teritoriju veidojot, par tūrisma galamērķi un perspektīvā vienu no Madonas attīstības simboliem.

 Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists.

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums