Izvēlne
.

Madonas novada pašvaldības aktualitātes 2020.

iesūtīts: 2020.08.24 15:28
Šis ir bijis izaicinājumu gads daudzās jomās, arī pašvaldības darbībā. Neskatoties uz valstī noteiktajiem ierobežojumiem rīkot liekus pasākumus, šogad Madonas novada pašvaldība pieņēmusi vairākus nozīmīgus uz novada attīstību vērstus lēmumus.

Uzsvars likts gan uz ieguldījumiem infrastruktūrā, gan nopietniem būvdarbiem, rekonstrukcijas un modernizācijas darbiem izglītības iestādēs, sniegts būtisks atbalsts jaunajām ģimenēm un sociālajam darbam, veikti ievērojami ceļu sakārtošanas un vides labiekārtošanas projekti, kā arī paplašinātas aktīvās atpūtas iespējas. 

Madona ir vieta, kur dzīvot, strādāt, attīstīt uzņēmējdarbību un veidot kuplas ģimenes, vai arī - kur atgriezties un realizēties kā jaunajam speciālistam Madonas novada izglītības iestādēs vai slimnīcā. 

Madonas novada pašvaldība ir pateicīga ikvienam par sniegtajām produktīvajām idejām novada attīstībai, tāpat arī par atsaucību, iesaisti un veiksmīgu sadarbību šo ideju realizācijā. 

Sižets par šī brīža galvenajām aktualitātēm Madonā un novadā tapis sadarbībā ar Zemgales reģionālo TV. Tas bija skatāms RETV kanālā svētdien, 23. augustā, plkst.10:00 raidījumā "Atspēriens izaugsmei", tā atkārtojums 25. augustā plkst.11:30. Sižets Youtube kanālā.



‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada pašvaldības
‌Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums