.

Arī dzīvnieks seniors var būt lielisks draugs daudzu gadu garumā!

iesūtīts: 2023.05.25 14:31
Diemžēl vismaz 25% patversmēs/biedrībās mītošo mājdzīvnieku ir tieši seniora vecumā, un viņi tiek adoptēti krietni retāk. Šķietami tādēļ, ka cilvēki uzskata - mīluļa gaitas jaunajās mājās saistīsies ar regulāriem veterinārās klīnikas apmeklējumiem...

Lai palīdzētu veicināt mūsu dzīvesgudro ķepaiņu došanos uz savām mājām, Labdarības fonds “Sofi” īsteno Senioru adopcijas programmu.

Liels ir mūsu prieks paziņot, ka arī biedrība “Madonas dzīvnieku draugi” un tās sadarbības patversme - Madonas novada pašvaldības patversme "Lazdonītis", kā arī Litas un Kaspara Udrasu veterinārā prakse (kā veterinārmedicīnas pakalpojumu sniedzējs) ir pievienojušās šai programmai!

Kāpēc adoptēt dzīvnieku-senioru?

Dažkārt vecāka gada gājuma dzīvnieki tiek asociēti ar šķietami sarūkošu veselības stāvokli. Tomēr netici maldiem un izvēlies mīluli, kas būs ne vien mierīgs un prognozējams, bet arī veltīs Tev neizmērojamu pateicību un mīlestību!

Kā izpaužas atbalsts?

Ikgadējo veterinārmedicīnisko izdevumu, tai skaitā analīžu, profilaktisko pārbaužu, traumu un ārkārtas gadījumu izdevumu nosegšana apmērā līdz 250 eiro.

Kurš var piedalīties?

Programmā piedalās ikviens programmas darbības laikā no dzīvnieku patversmes adoptētā dzīvnieka-seniora (vecāka par 8 gadiem) saimnieks, kurš dzīvnieku adoptējis kādā no Senioru adopcijas programmas sadraudzības organizācijām – tostarp biedrībā “Madonas dzīvnieku draugi” un Madonas novada pašvaldības patversmē “Lazdonītis”.

Labdarības fonds Sofi aicina: “Tu sniedz mājas, mēs – rūpes par veselību! Adoptē senioru!”

Un, lai gan sirmums jau iemeties kādā ūsā, gaita - savu rītu stīvāka, viņu krūtīs pukst silta sirds, kas vēlas iepriecināt un sastādīt draudzīgu kompāniju Savam Cilvēkam!

Sunīši ir kastrēti, vakcinēti, reģistrēti.

Intereses gadījumā zvanīt t. 25410265 (“Lazdonītis”)



Informāciju sagatavoja: Biedrība “Madonas dzīvnieku draugi”

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums