.

Madonas novada pieaugušo sporta spēļu komandām sākusies sezona

iesūtīts: 2017.10.16 22:29
Madonas novada sporta spēļu komandas basketbolā, volejbolā un florbolā ir uzsākušas 2017./2018.gada sezonu. Basketbolu Latvijas basketbola 2.līgā Madonas novadu pārstāv BK Madona/BJSS, kura pirmajās divās spēlēs ir izcīnījusi vienu uzvaru pār komandu RTU ar rezultātu 82:72, bet piedzīvots zaudējums pret RSU komandu ar rezultātu 73:93. Nākamā spēle BK Madona/BJSS ir 20.oktobrī Ķekavā pret BK Ķekava, bet Madonas pilsētas sporta centrā mūsu komandai spēle ir 30.oktobrī plkst 20:00 pret Kvēle/SC Mēmele komandu.

Volejbola komanda Madona savu čempionātu Latvijas volejbola Nacionālajā līgā 2 uzsāka 8.oktobrī ar spēli pret komandu Talsi. Četru setu spēlē zaudējums ar 1:3, izbraukumā Jelgavā tika atzīts Jelgavas NSC komandas pārākums ar 0:3. Nākamā spēle volejbola komandai ir 22.oktobrī Madonas pilsētas sporta centrā 13:00 pret komandu VK Jūrmala/T.

Visplašāk Madonas novada komandas ir pārstāvētas Latvijas florbola čempionātā. 1.līgā spēlē FK Madona, 2.līgā FK Kalsnava, bet veterānu 35+ līgā spēlē Madonas novada komanda. Pēc nospēlētām piecām spēlēm 1.līgā FK Madona komandai ir 2.uzvaras un 3.zaudējumi un 5.vieta tabulā. Nākamā spēle Madonas pilsētas sporta centrā ir 21.oktobrī plkst.18:00 pret Lielvārde/Fans komandu. 2.līgā FK Kalsnava komanda ir nospēlējusi četras spēles un izcīnījusi 3.uzvaras un piedzīvots 1.zaudējums. Turnīra tabulā austrumu konferencē 3.vieta ar deviņiem punktiem. 14.oktobrī savas spēles veterānu 35+ čempionātā pirmo reizi uzsāka arī Madonas novada veterānu komanda. Pagaidām divās spēlēs divi zaudējumi, bet būs arī uzvaras.

Drīzumā arī savas spēles uzsāks Madona FK telpu futbola komanda Latvijas čempionāta 1.līgā.

Aicinu nākt atbalstīt mūsu novada sporta spēļu komandas visos čempionātos.

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums