.

Atklāts atjaunotais Madonas hokeja laukums-slidotava

iesūtīts: 2024.01.31 09:26
27. janvārī svinīgi tika atklāts atjaunotais Madonas hokeja un slidošanas laukums Gaujas ielā. Pēc grafika Madonas publiskajā slidotavā notiek gan hokeja treniņi, spēles, gan iespējams publiskais apmeklējumam ikvienam, kurš vēlas slidot. Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs un Madonas pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris pēc lentas pārgriešanas vēlēja, lai šeit valda slidotāju aktivitāte un sportiskais gars.

Pagājušajā vasarā tika uzsākti rekonstrukcijas darbi Madonas āra slidotavā – nomainīts segums, demontēti vecie borti un uzstādīti jauni, palielināts slidotavas laukums uz 30x60 metriem. Tas ir standarta lielais hokeja laukums, kurā iespējamas 5 pret 5 hokeja spēles, kā arī ir nodrošināts lielāks plašums slidotājiem. Būtiskākie darbi saistījušies ar elektrības pievilkšanu un pilnīgi jauna apgaismojuma izveidi, kā dēļ rudenī darbi mazliet aizkavējās.

Atjaunotais ledus laukums hokejistiem un slidotājiem ir pieejams jau no šā gada janvāra, bet svinīgā atklāšana notika 27. janvārī vienlaicīgi ar HK “Logi un durvis” (Madona) spēli pret HK “SĒĻI” (Jēkabpils). Mājinieku komanda ar 1:4 piekāpās kaimiņiem, taču lielākā uzvara visiem klātesošajiem bija satikšanās prieks uz lieliska ledus svētku atmosfērā!

Madonas publisko āra slidotavu pārvalda Madonas pilsētas sporta centrs. Hokeja treniņu un publiskās slidošanas laiku grafiks izvietots pie laukuma. Iepriekš piesakot, ir pieejami daži slidu pāri (pieaugušajiem). Plašāku informāciju var iegūt pa tālruni 28138817 (Nauris Meiers) un Facebook lapā “Madonas publiskā slidotava”.

GALERIJA


Ievietoja: Laura Kovtuna, Sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums