.

Rosrātes Sarkanais Krusts dāvina automašīnu

iesūtīts: 2012.06.18 15:01
Aizvadītās nedēļas nogalē Madonas novadā viesojās Rosrātes (Vācija) Sarkanā Krusta delegācija.

Madonas sarkanā Krusta nodaļai jau desmit gadu garumā izveidojusies cieša sadarbība ar vācu kolēģiem. Gadu gaitā Madonas un apkārtnes iedzīvotāji un sociālās aprūpes iestādes saņēmuši daudz atbalsta un palīdzības sūtījumu no Vācijas. Arī šoreiz rosrātieši nebija ieradušies tukšām rokām – Madonas Sarkanā Krusta rīcībā tika nodota neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna.
16.jūnijā delegāciju uzņēma arī Madonas novada pašvaldības vadības pārstāvji - domes priekšsēdētāja vietniece Daiga Elga Ābola, izpilddirektors Āris Vilšķērsts un Madonas pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris. Savā uzrunā D.E. Ābola uzsvēra sadarbības nozīmīgumu: „Mēs esam lepni, ka mums ir tādi draugi Rosrātē, kas domā par mums un iesaistās mūsu aktivitātēs.”
Dāvinājumu izmantos Madonas Sarkanā krusta nodaļa sadarbībā ar Sociālo dienestu, bet tehnisko apkopi veiks pašvaldības Īpašumu uzturēšanas dienests. Mašīna ir tehniskā kārtībā.
Simboliskajā dāvanas pasniegšanas laikā Ā. Vilšķērsts ar gandarījumu pauda to, ka jau šobrīd Rosrātē tiek gatavots jauns sūtījums Madonas novadam – 40 lieli biroja skapji, 120 krēsli, 700 rakstāmgaldi un tūkstotis atvilkņu komplektu.
‍Attēlos – Madonas novada pašvaldības un Madonas Sarkanā Krusta biedri saņem Rrosrātiešu dāvinājumu.

Dz. Stradiņa,
‍Sabiedrisko attiecību speciāliste


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums