“ĒRGĻU VIZBULĪTE 2024”

Notiek: 1. maijs 12:00 - 15:30
ĒRGĻI; Saieta nams

Ik gadu 1. maijā Ērgļos uzzied viens no krāšņākajiem deju ziediem – Vizbulīte! Šogad tas būs jau 17to reizi.

Soļi veido deju, kas ļauj paust to, ko cilvēks nespēj izteikt ar vārdiem. Partneris un partnere - divi dažādi cilvēki divās atšķirīgās lomās. No vienas puses, partneris „zīmē” dejas rakstu, bet partnere realizē partnera ieceri. Taču no otras puses – partnere iemieso dejas dvēseli un eleganci, bet partnerim tiek gods parādīt partneri visā tās krāšņumā. Tā varētu raksturot dejas burvības pārņemto gaisotni tradicionālajā sarīkojumu deju konkursā „Ērgļu vizbulīte”.

Konkursā piedalās dejotāji Pērnavas Igaunijā un Latvijas pilsētām - Madonas, Cēsīm, Viļakas, Aizkraukles, Pļaviņām, Madlienas, Mazozoliem un Ērgļiem. Dejotājiem jādejo Lēns valsis, Tango, Vīnes valsis, Kviksteps, Ča-ča, Rumba un Džaivs. Izpildījumu vērtē kompetenta žūrija. Dejotāji centīgi un ar lielu nopietnību rāda savu dejas mākslu, un ikvienu gaida patīkams rezultāts. Apbalvošanas ceremonijā līdz ar diplomu, katrs dalībnieks balvā saņem īpašu konkursa balvu ar Vizbulītes simboliku.


Pieteikumi uz pievienotās formas jāatsūta līdz 25. aprīlim Sandrai Avotiņai uz e-pastu sandrasaietanams@tvnet.lv, Telefons uzziņām 26528132.

Būsiet laipni gaidīti Ērgļos!

Deja ir māksla, kurai praktiski nav robežu!

Reģistrācija ar klubu kartēm vai dzimšanas apliecību kopijām.

Apbalvošana: Visiem dalībniekiem, kausi, diplomi un konkursa „Ērgļu vizbulītes- 2024” suvenīri.


Ieejas maksa: EUR 7,-



‌Infomāciju iesūtīja: Ērgļu saieta nama vadītāja Sandra Avotiņa
‌M.: +371 26528132
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums