.

Koncerts "Muzicējam kopā ar orķestri"

iesūtīts: 2019.04.26 12:18
Aicinām uz koncertu "Muzicējam kopā ar orķestri" Ļaudonas kultūras namā 30. aprīlī plkst. 18.00 un 01. maijā Madonas Kultūras namā plkst. 15.00

Konkursa Muzicējam kopā ar orķestri mērķis ir dot iespēju jebkuram mūzikas skolas audzēknim uzstāties kā solistam kopā ar orķestri. Konkurss notiek 2 kārtās. Pirmajā kārtā piedalās gandrīz visi mūzikas skolas audzēkņi, savukārt uz 2. kārtu tiek izvirzīti apmēram 20 - 25 audzēkņi.

Šogad iespēju spēlēt ar orķestri ir izcīnījuši 15 skolas audzēkņi, kuru sniegumu varēsim baudīt trīs noslēguma koncertos Alūksnē (26. aprīlī), Ļaudonā (30. aprīlī) un Madonā (1. maijā), un tie ir - Kadrija Sekste (saksofons), Evija Akaševa (čells), Samanta Gailuma (flauta), Everts Smudzis (eifonijs), Laura Ozoliņa (klavieres), Arīna Auziņa (vijole), Valters Dominiks Kalupnieks (eifonijs), Jāzeps Mālnieks (eifonijs), Māra Madara Imša (vijole), Ernests Rūdolfs Rijnieks (mežrags), Rihards Raiens Jefimovs (mežrags), Krišjānis Rudzāts (akordeons), Vika Vogina (vokāls), Laura Dubrovska (vijole), Katrīna Štromberga (vijole)

Ieeja bez maksas

‌Informāciju iesūtīja: Mārtiņš Bergs, J.Norviļa Madonas Mūzikas skolas direktors

Ievietoja: Daiga Iraida, Kultūras nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums