.

Aicina uz jauno politisko līderu meistarklasēm

iesūtīts: 2020.02.21 13:24
Latvijas Politologu biedrība sadarbībā ar Konrāda Adenauera fondu un Latvijas Transatlantisko organizāciju (LATO) aicina skolu jauniešus piedalīties jauno politisko līderu meistarklasēs. Tās notiks vadošo Latvijas politiķu, sabiedrisko un politisko līderu, kā arī labāko politologu vadībā. Meistarklašu programmu veido vairāki tematiskie bloki, kuros aplūkota Latvijas pieredze kā Eiropas Savienības dalībvalstij.

Meistarklases notiks sestdienās plkst. 10.00-14.15 piecu sesiju formā, sākot no š.g. 7. marta. Veiksmīgākajiem dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja rudenī piedalīties Rīgas konferences Nākotnes līderu forumā kopā ar daudzu valstu jaunajiem politiķiem, kā arī pievienoties pašas Rīgas konferences diskusijām.

Līdzdalība meistarklasēs ir bez maksas. Pasākuma organizatori segs dalībnieku ceļa izdevumus un cienās ar uzkodām un pusdienām. Raksti pieteikumu ar motivācijas vēstuli un cv uz e-pastu info@politologubiedriba.lv . Piesakies pats un ņem līdzi skolotāju!

Vairāk informāciju meklē: https://politologubiedriba.lv/jauno-politisko-lideru-meistarklases/?fbclid=IwAR1umQa_y6g_xBL2FMBFjTC9Y_YQvkHoffsq5_DPc8U_OEeIFNnNt51go-0

Veido savu nākotnes karjeru – šodien!

Iveta Reinholde 
Dr.sc.pol., CMC Asociētā profesore
Politikas zinātnes nodaļas vadītāja  Latvijas Universitāte
Tālrunis: 29127742
e-pasts: iveta.reinholde@lu.lv


Informāciju ievietoja

‌Indra Veipa 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums