.

Baltā galdauta svētki Kalsnavas pagastā

iesūtīts: 2024.04.30 09:35
Jau tradicionāli, trešo gadu pēc kārtas, 4. maijā no plkst. 12.00 līdz 14:00 pulcēsimies pie Kalsnavas pagasta Multifunkcionālā centra «UP’s» Aiviekstē, lai kopīgi sēstos pie balti klāta galda, ēstu zupu un līdzpaņemtos cienastus.

Baltā galdauta svētku svinēšana Aiviekstē ir izveidojusies kā tradīcija - iedzīvotāji nāk katrs ar savu tautiskā stila bļodiņu un cienastiņu, lai baudītu svētku noskaņu, ēstu zupu un līdzpaņemtos labumus kopā ar pārējiem apmeklētājiem. Par mūsu gardo zupu arī šoreiz parūpēsies Valda Tračuma. Valdas  pavārprasme un izcilā zupa apmeklētājus iepriecina kopš šīs svētku tradīcijas izveidošanās. Šajā dienā mūs pavada arī dzīvā mūzika, par kuru parūpējas  Kalsnavas pagasta talantīgie bērni un jaunieši. Katru gadu mēs ne tikai ēdam un baudām dzīvo mūziku, bet arī piedalāmies dažādos atjautības uzdevumos par Latviju. Šogad kopābūšanu esam nolēmuši papildināt ar viktorīnu. 

Aicinām ikvienu interesentu 4. maijā no plkst. 12:00 Kalsnavas pagasta Multifunkcionālā centra «UP’s» otrajā stāvā uz Baltā galdauta svētku viktorīnu. Pēc viktorīnas svinīga kopābūšana pie svētku galda. Līdzi ņemam savu tautiskā stila bļodiņu, nelielu cienastiņu un labu garastāvokli.

 Informāciju iesūtija Madara Zeltiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums