.

Madonas kauss 2024 trases automodelismā

iesūtīts: 2024.01.19 10:57
Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Skolas ielā 8 Madonas BJC organizē trases auto modelisma sacensības (ar pulti vadāmas paštaisītas elektro automašīnas), uz kurām ieradīsies ciemiņi-sportisti no Mazsalacas, Rūjienas, Limbažiem, Vidzemes priekšpilsētas un Valmieras. Spēkošanās notiks „Vidzemes kausa” ietvaros. Vidzemē sportisti ir sevišķi spēcīgi, klubi ar senām tradīcijām un pieredzi. Vidzemnieki savulaik ir izcīnījuši pasaules čempionāta titulu!

Madonā pirmo reizi būs šāda mēroga sacensības, mums ir salīdzinoši jauna vieta Vidzemē. Sagatavoti 8 medaļu komplekti un ceļojošais kauss. Jāsaka, ka līdz šim madoniešiem Vidzemes sacensībās ir bijuši panākumi – 3. vieta Guntaram Bāņekalnam un 4. vieta Reinim Putniņam! Mums ir ambīcijas 60 sportistu konkurencē sevi parādīt labākā gaismā.

Sacensības sāksies jau plkst. 9.00 ar treniņbraucieniem Iesācēju – debitantu klasē, kā arī G32, G12 jauniešiem, Open, un G12 senjoru kategorijās. Programmā ir iekļauts Madonas muzeja apmeklējums ar gida laipnībām, ir padomāts par sātīgām pusdienām pagrabstāva kafejnīcā, par kurām rūpēsies šarmantā Ludmila. Sacensību galvenais tiesnesis Uģis Jercums saka: „Madonā nav nekā, bet tajā pašā laikā viss ir… daudziem interesē jauna vieta un jauna trase”! Nu ko, gaidīsim preciniekus!

Tekstu sagatavoja Madonas BJC trases auto modelisma pulciņa vadītājs - Imants Pulkstenis

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums