.

Sudraba Gailis 2021 laureātu paziņošanas ceremonija

iesūtīts: 2021.12.08 17:08
Klāt jau decembris un ar to šis gads jau iet uz beigām... Tas arī nozīmē, ka ir laiks sākt gatavoties lielākajam un viennozīmīgi svarīgākajam jaunatnes dzīves pasākumam Madonas novadā - Jaunatnes lietu gada balvas pasniegšanas ceremonijai “Sudraba Gailis 2021”.

Pasākuma mērķis ir godināt Madonas novada jauniešus un jaunatnes darbā iesaistītos, kuri ar savu attieksmi un darbību devuši ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā, brīvprātīgā darba kustības attīstībā un jauniešu sabiedriskās līdzdalības veicināšanā. 

Balvas tiek sadalītas septiņās nominācijās - aktīvists, līderis, izaugsme, jaunietis pagastam, atbalsts jauniešiem, pasākums jauniešiem un brīvprātīgais - atspoguļojot jauniešu daudzšķautņaino darbību visa gada garumā. 

Zvaigznes ir starp mums - tās tikai jāierauga!

Pasākuma laikā iepazīsiet katru nominantu nedaudz tuvāk, būsiet pirmie, kas uzzinās uzvarētājus. Pasākuma laikā gaidāmi daudz pārsteigumi, smieklīgi un negaidīti atgadījumi un notikumi, aktīvi vadītāji un, protams, krāšņi priekšnesumi un sveicieni no zvaigznēm. 
Dosimies to meklējumos kopā!

Tiekamies Facebook tiešraidē, kas norisināsies jau 11. decembrī plkst. 19:00
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums