.

Konkurss NVO par dalību Positivus festivālā 2010

iesūtīts: 2010.05.06 15:20
Latvijas Pilsoniskā alianse un Positivus festivāls izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām (NVO) par dalību šī gada festivālā. Konkursa mērķis ir veicināt Latvijas NVO atpazīstamību sabiedrībā un veidot nevalstisko organizāciju radošās darbības attīstību.

Lai papildinātu mūzikas un mākslas festivāla Positivus 2010 saturu, festivāla organizatori jau otro gadu pēc kārtas ir nolēmuši dot NVO iespēju parādīt un aizstāvēt savas idejas uzmanību piesaistošā veidā. Pagājušajā gadā konkursā uzvarēja sešas NVO, kas festivālā īstenoja pieteiktās idejas, sākot ar pūķu taisīšanu un lidināšanu jūrmalā, pozitīvās video īsfilmas uzņemšanu, cilvēku skulptūru veidošanu un fotografēšanos, domāšanu „ārpus” rāmjiem un beidzot ar rīta rosmju vadīšanu 80.gadu stilā, un DJ radošajām darbnīcām.

Konkursā ir aicināta piedalīties jebkura Latvijas biedrība, nodibinājums, fonds, neformāla interešu grupa, līdz 2010.gada 6.jūnija plkst. 12:00 tiešsaistē aizpildot NVO pozitīvo ideju pieteikumu (aktivitāšu apraksta e-anketu). Iesniegtās NVO aktivitāšu idejas tiks vērtētas, ņemot vērā to radošumu un atbilstību organizācijas profilam, kā arī atbilstību konkursa formālajiem kritērijiem un festivāla pamatmērķauditorijai, kas ir jaunieši no 16 – 35 gadiem.

Konkursa galvenā balva ir bezmaksas dalība (dalībnieku ieejas biļetes 2 dienām) Positivus festivālā, kas notiks 2010.gada 16. un 17.jūlijā Salacgrīvā. Konkursa uzvarētāji ne tikai varēs ar pašu izdomātām, organizētām kreatīvām aktivitātēm uzrunāt vairāk kā 30 000 cilvēkus vienkopus, bet arī bez maksas baudīt festivāla programmas piedāvātās iespējas.

Plašāka informācija par konkursu un festivālu, kā arī konkursa nolikums un e-pieteikuma anketa atrodama interneta mājas lapā www.nvo.lv  un www.positivusfestival.com 

Informāciju sagatavoja:

Edgars Grigorjevs
Informācijas koordinators
Biedrība „Latvijas Pilsoniskā alianse”
Tel. 67 84 64 64, 297 15 791
E-pasts: alianse@nvo.lv 
Twitter.com/alianse 

 

Biedrība „Latvijas Pilsoniskā alianse” (eLPA) ir nevalstisko organizāciju (NVO) platforma – dažādu jomu NVO sadarbības tīkls ar mērķi stiprināt pilsonisko sabiedrību un veidot labvēlīgu vidi biedrību un nodibinājumu darbībai. eLPA šobrīd apvieno 103 biedrus ar kopējo pārstāvniecību ~30 000 Latvijas iedzīvotāju. Plašāku informāciju par eLPA uzzināsi NVO vortālā www.NVO.lv.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums