.

Ziemeļvalstu finanšu atbalsta programmas nevalstiskajām organizācijām

iesūtīts: 2011.02.23 17:03
Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā sadarbībā ar Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centru šī gada 25. februārī plkst. 11 rīko semināru „Ziemeļvalstu finanšu atbalsta programmas nevalstiskajām organizācijām”.


 


Seminārs notiks Rīgas Domes 1.stāva sēžu zālē, Rīgā, Rātslaukumā 1. Seminārā būs iespēja uzzināt par divām Ziemeļu Ministru padomes finansētām programmām - Ziemeļvalstu un Baltijas valstu NVO programmu un NVO programmu Baltijas jūras reģionam-, dzirdēt labas prakses piemērus un iepazīties ar citiem aktuāliem NVO projektu konkursiem.

Interese par semināru ir ievērojama. Šobrīd dalībai seminārā reģistrējies 121 dalībnieks.


Lielākā no programmām – NVO programma Baltijas jūras reģionam – darbojas kopš 2006. gada. Šo gadu laikā programmas ietvaros atbalstīti 63 projektu pieteikumi, no kuriem 9 ir Latvijas NVO izstrādātie projekti.


Ziemeļu Ministru padomes Ziemeļvalstu un Baltijas valstu NVO programmā kopš 2006. gada katru gadu vidēji tikuši atbalstīti 8 projektu pieteikumi.


Visos atbalstītajos projektos sadarbojušās vismaz trīs (3) NVO no Baltijas un Ziemeļvalstīm, atsevišķos projektos iesaistot arī partnerus no Krievijas un Baltkrievijas.


Informāciju sagatavoja:

Inga Puriņa

Informācijas padomniece

Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā

inga@norden.lv; tel. 67820051


www.norden.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums