.

Biedrība „Žēlsirdības Misija Dzīvības ēdiens”

iesūtīts: 2011.02.22 15:35
Biedrība „Žēlsirdības Misija Dzīvības ēdiens” uzaicina Jūs piedalīties ES projekta „Darbosimies kopā - profesionāli, mērķtiecīgi, operatīvi!” ietvaros, kas norisināsies līdz maija beigām. Projekta mērķis ir nodrošināt NVO, kas sniedz primārās nepieciešamības sociālos pakalpojumus – silto ēdienu un naktsmājas, ar zināšanām sociālo pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai un ar darbības ilgtspēju.

Projekta dalībniekiem paredzētas teorētiskas un praktiskas apmācības, konsultācijas, pieredzes apmaiņas brauciens, organizāciju attīstības plānošana un finanšu piesaistes mehānismu apgūšana.

Praktiskajās mācībās:
1.Atklāsim graudu virtuves noslēpumus sociālo pakalpojumu sniedzējiem - pa divām nodarbībām par katru no graudiem - auzām, rīsiem, rudziem, kviešiem, prosu, miežiem, griķiem.  No katra graudu veida iemācīsimies gatavot plašu  ēdienu klāstu (zupas, kotletes, sacepumus, mērces, uzkodas, saldos, cepumus, saldējumu) ar dārzeņiem, augļiem un piena produktiem.
2.Projekta pieteikuma izstrāde NVO.                                                                                                   3.Dokumentācija un tehnoloģiskās kartes „Zupas virtuves” atvēršanai.

Teorētiskās mācības:
1.Ēdienkartes sastādīšana pēc PVD prasībām, tehnoloģiskās kartes, paškontroles sistēmas. 2.Efektīvas saskarsmes veidošana un konfliktu risināšana darbā ar klientu, psihiskās veselības saglabāšanas iespējas.                                                                                                                    3.Sociālo pakalpojumu sniegšanas uzsākšana un uzturēšana,  likumdošana,  grāmatvedība NVO, projektu iesniegumu izstrāde.                                                                                             3.Kulinārijas meistarklase sociālo pakalpojumu sniedzējiem, u.c.

Nodarbības paredzētas nelielās grupās un kursa apjoms ir 13 dienas (t.sk. mācību braucieni) – vidēji reizi nedēļā –ceturtdien, piektdien vai  sestdien.
Lūdzu, norādiet vēlamo apmācību dienu un dalībnieku skaitu (vārdu, uzvārdu, amatu, kontakti).

Nodarbību vieta – Rīga, Kr. Barona iela 56, 2. stāvs. Nodarbības notiek no 10:00 līdz 15:00.
 Lūgums paņemt līdzi transporta biļetes, jo ceļa izdevumi dalībniekiem tiks apmaksāti, kā arī nodrošinātas bezmaksas brokastis un pusdienas.

Sīkāka informācija mājas lapā www.dzivibasediens.lv 

Kontakttālrunis  22316652, e-pasts:  hanumans@inbox.lv

Uz sadarbību!


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums