.

“Madonas galda spēļu klubs" pasākumu kalendārs

iesūtīts: 2024.05.02 15:48
NVO iniciatīvas projekta ietvaros “Raitā solī Madonas novadā. Galda spēle mugursomā, sviestmaize kabatā" organizētās aktivitātes: Ja vēlies piedzīvot ko vairāk, kā nedēļas nogali pie TV vai pasīvu dalību komercpasākumos; Ja tev patīk velo braukšana. Kopīgs iesvīdiens minoties vai vienkārši ejot; Ja vēlies iepazīt tādus pašus Madonas novada iedzīvotājus, kā tu pats. Tad nāc un piedalies!

Galda spēles ir ļoti labs laika pavadīšanas veids. Tās dod iespēju ielūkoties dažādās pasaulēs, apgūt un ievērot aizraujošus noteikumus, izstrādāt stratēģiju, lai gūtu uzvaras punktus. Pat neticās, ka gūsti adrenalīnu un pozitīvu satraukumu, kad aizvien nākamā spēles gājienā centies gūt maksimāli labāko rezultātu, lai beigu biegās uzvarētu spēli. Prieku komunicēt ar spēlē iesaistītiem, izskaidrot noteikumus, vadīt spēli – tie ir tika daži no pozitīviem bonusiem, ko gūsti atnākot uz galda spēlu pasākumu.

Galda spēles ir ļoti demokrātiskas. Lielākā daļa no tām ir veidotas, lai tajās varētu piedalīties 8+ vai 14+ vecumuma dalībnieki. Projekta vajadzībām esam atlasījuši vis aizraujošākās un praksē sevi pierādījušās spēles.

Viena no projekta aktivitātēm ir galda spēļu tulkošana. Tāpēc neraizējies, ja angļu vai vācu valoda nav tava stiprā puse.

Katrs pasākums sastāv no organizēta un izzinoša pārgājiena vai velo brauciena. Otrā pasākuma daļā, kad iepazīts Novada dabas objekts, spēlējam līdz paņemtās galda spēles, kādā tam piemērotā vietā, cienājamies ar līdz paņemtiem našķiem un dzeram kādu siltu dzērienu.

Kontakti: Evita, mob.tel.: 20 665 059

e-pasts: evitacigle@inbox.lv

Madonas galda spēļu kluba Facebook konts>
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums