.

Pavasaris Dzelzavas internātpamatskolā

iesūtīts: 2019.05.22 16:45
Dzelzavas internātpamatskolā pēdējie mācību gada mēneši ir ļoti saspringti.

Aprīlī notika “Popiela”, kur skolēni izrādīja krāšņus un labi sagatavotus priekšnesumus. Lieldienas tika ieskandinātas ar koncertu, olu krāsošanu, sporta aktivitātēm zālē. Kā katru gadu notika arī “Skolas solists”, kur skolēni rādīja savas spējas dziedāšanā.

Maijs iesākās ar Baltā galdauta svētkiem, kur visi pie svētku galda atbildēja uz dažādiem konkursa jautājumiem, dziedāja dziesmas.

 Izskanēja Mātes dienas koncerts, kurā skolēni rādīja savus labākos priekšnesumus no “Popielas”, “Skolas solista”, dejoja līnijdejas, tautiskās dejas.  

Mājturību un tehnoloģiju stundās zēni veidoja darbus, ar kuriem piedalījās izstādē Madonas pilsētas pašvaldības ēkā. Labāko trīs skolēnu darbi bija apskatāmi Kalsnavas arborētumā. Šo pasākumu rīkoja Latvijas valsts meži.

Gaidām ciemos draugus no Zviedrijas, ar kuriem kopā būs interesanti pasākumi, bet  šajās dienās arī cītīgi mācāmies un rakstām pārbaudes darbus.

21. maijā “Pakāpienu” grupas (skolēni ar kustību traucējumiem) un 4.klases skolēni ar specializētu autobusu devās uz Alūksnes Bānīša muzeju, iepazina Pilssalu un apskatīja apkārtni no skatu torņa.

Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” ietvaros skolā būs tikšanās ar podologu un uztura speciālistu, tiks zīmētas spēles uz asfalta, kā arī skolēni dosies uz Braku takām.

Profesionālo klašu skolēni iniciatīvas Latvijas skolas soma ietvaros apmeklēs Gulbenes Dzelzceļa muzeju.

Pēdējā skolas dienā 9.klasei būs Pēdējais zvans,  pirmsskolas izglītības grupas  “Cālīši” izlaidums, pikniks. Šajā dienā tiks apbalvoti arī “Gada skolēns”.

4.jūnijā profesionālo klašu skolēni kārtos eksāmenu.

5.jūnijā skolas skolēnu komanda dosies uz Lietuvas Saules skolu, lai piedalīties riteņbraukšanas sacensībās.

7.jūnijā plkst. 12.00 Izlaidums 9.klases un profesionālās pamatizglītības absolventiem.

Jauku un piedzīvojumiem bagātu vasaru!


Informāciju sagatavoja: Inga Ciunele

Dzelzavas internātpamatskolas direktores vietniece

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums