.

Madonas novada pašvaldības vadības sveicieni Ziemassvētkos

iesūtīts: 2019.12.19 09:26

Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir došanas un gūšanas laiks. Mēs dodam mīlestību, gaišas domas, baltus darbus un labus vārdus. Šīs vērtības saņemam pretī un tās padara mūs laimīgākus, mierpilnākus un stiprākus. Šajā laikā mēs arī mēģinām kaut uz brīdi izrauties no ikdienas steigas un pārdomāt gada laikā paveikto, sasniegt arī to, kas nav izdevies.

Ir īstais laiks nospraust jaunus mērķus un ceļu, kur dzīvē vēlamies iet. Ir vērts sapņot par neticamo, jo, ja vien mēs varam ko iedomāties – varam to arī sasniegt. Madonas novadā esam aizvadījuši veiksmīgu gadu. Katrs novada iedzīvotājs ir sniedzis savu pienesumu, lai mēs būt pār vēl vienu gadu pieredzējušāki, gudrāki, saliedētāki, attīstītāki. Šogad sagaidījām novada desmitgadi, esam stiprs un saliedēts novads, droši nesam Vidzemes lielākā novada vārdu. To visu paveicam kopā. Redzot pozitīvo un atbalstot savus līdzcilvēkus. Būsim arī viens otram 2020.gadā, sapņosim lielus sapņus un būsim drosmīgi ceļā uz šo sapņu piepildījumu.

Mierpilnu un sirsnīgu Ziemassvētku laiku, laimīgu Jauno gadu!

Agris Lungevičs

Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs 

  

Mēs dzīvojam pašu cilvēku radītā tikumu pasaulē, kuras veidotā kārtība to virza uz cilvēciskās esības virsotnēm. Vispārējā labestība ir mērķis cilvēku attiecībās pret dzīvo un nedzīvo. Nav pozitīvas attieksmes pret cilvēku bez pozitīvas attieksmes pret pasauli, nav pozitīvas attieksmes pret pasauli bez pozitīvas attieksmes pret cilvēku. Laime cilvēka dzīvē, prieks un apmierinājums sasniedzams ne tad, kad tie ir pašmērķi, bet kad tie ir vispārējā labestībā veidoti.

Mums katram jākļūst par gaismas un siltuma avotu citiem cilvēkiem!

Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2020.gadu!

Zigfrīds Gora

Madonas novada priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos


Klāt ir jau Adventa laiks. Tas ir laiks, kad piestāt, apzināties padarīto un paraudzīties apkārt, ieraudzīt kādu, kam nepieciešama vislielākā dāvana šajos Ziemassvētkos: mīlestības pilna klātbūtne, kas iedeg sirdis un ienes siltumu katrā mājā. Ir svarīgi apzināties mūsu ģimeņu tradīcijas, lai neaizmirstu pašu svarīgāko, kas dara mūs stiprus, tāpēc nepagursim labu darīt, lai spožāka būtu jau šodiena.

Svētīgus un priekpilnus šos Ziemassvētkus un laimes pilnu Jauno gadu!

Vita Robalte

‌Madonas novada pašvaldības izpilddirektore
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums