.

Cesvainē atklāts vidusskolas stadions un aizvadītas pašvaldības darbinieku sporta spēles

iesūtīts: 2023.08.23 16:00
19. augustā tika atklāts Cesvaines vidusskolas stadions ar lentas griešanu un ilggadēja vidusskolas sporta skolotāja un Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas vieglatlētikas trenera Zigmāra Gulbja sveikšanu nozīmīgā jubilejā. Šajā dienā Cesvaines apvienības pārvaldes teritorijā norisinājās arī Madonas novada pašvaldību darbinieku un viņu ģimenes locekļu sporta spēles.

Šogad piedalījās - Aronas, Barkavas,  Liezēres, Mētrienas, Ošupes, Praulienas, Dzelzavas  Vestienas pagastu pārvalžu komandas, Lubānas un Ērgļu apvienības pārvaldes un Madonas  novada domes Centrālās administrācijas komanda www.madona.lv-  kopā 210 dalībnieki, kuri savas prasmes izmēģināja 9 komandu un 7 individuālajos sporta veidos. 

Jautrības stafetē visveiksmīgāk startēja Liezēres  komanda, basketbola metienos – meistarīgākā bija Dzelzavas komanda, zolītē – Praulienas komanda, virves vilkšanā – www.madona.lv  komanda, volejbolā – Mētrienas komanda, riteņbraukšanā – Mētrienas komanda, orientēšanās spēlē  – Dzelzavas  komanda, purva pārvarēšanā – Mētrienas komanda, kērlingā – Liezēres komanda,  sporta organizatoru cīņās –  Aiva Sudraba un Vents Ikaunieks, vadītāju cīņās labākais Agris Lungevičs un Ilze Feldberga. 

Individuālajos veidos labākie: basketbola metieni – Ieva Dūduma un Ralfs Ozolnieks, koka kājas – Sigita Stuķēna un Arnis Inčs , bumbiņas celšana – Silvija Grigorjeva un Roberts Laucis, stiprinieks un stipriniece – Edmunds Raimo un Klinta Galeja, frīsbija metieni- Aiva Sudraba un Vents Ikaunieks.

Kopvērtējumā, saskaitot punktus labākajos 8 komandu sporta veidos, par 2023. gada Madonas novada pašvaldību sporta spēļu uzvarētājiem ar 18 punktiem kļuva Liezēres pagasta pārvaldes komanda. 

Mētrienas pagasta komanda - 2. vietā ar 29 punktiem , bet 3. vietā  ar 35 punktiem - Dzelzavas  komanda, 4. vietā - www.madona.lv, 5. vietā - Aronas pagasta komanda, 6. vietā - Lubānas komanda.

Kopvērtējuma 1.-6. vietu ieguvēj-komandas, komandu sporta veidos 1.-3. vietu ieguvējas un individuālajos sporta veidos 1.-3. vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības sarūpētos kausus un medaļas.

Paldies visām komandām par piedalīšanos sporta spēlēs!

Paldies sacensību organizatoriem: Cesvaines apvienības pārvaldes komandai un personīgi Vilnim Špatam, Didzim Baunim, Cesvaines vidusskolas komandai, ēdinātājiem, sporta spēļu galvenajam tiesnesim Dzintaram Tonnim un visiem tiesnešiem , kas izdarīja visu, lai sporta spēles norisinātos veiksmīgi.

Uz tikšanos 2024. gada pašvaldību sporta spēlēs Lubānā!

Agra Veckalniņa foto no sporta spēlēm šeit >>


Madonas novada pašvaldības Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas vecākais speciālists sporta jomā Māris Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums