.

Eiropas spēļu 3x3 basketbola turnīrā vīriešiem triumfējusi Latvijas komanda

iesūtīts: 2023.06.27 14:23
Sestdien, 24. jūnijā, Latvijas vīriešu 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā spēlēja Francis Lācis, Kristaps Gludītis, Kārlis Apsītis un Madonas novadnieks Zigmārs Raimo, finālā ar 19:11 pārspēja Beļģiju, kļūstot par Eiropas spēļu čempioni.

Komandas savā starpā spēkojās arī grupu turnīrā, ceturtdien latviešiem esot pārākiem ar rezultātu 21:16.

Ceturtdaļfinālā Latvijas valstsvienība pieveica (21:18) Lietuvu, bet pusfinālā tika galā (21:19) ar poļiem. Beļģi ceturtdaļfinālā uzvarēja (21:20) Austriju, savukārt pusfinālā sakāva (21:15) Vāciju.

"Ļoti cienu visus medaļu ieguvējus, arī Poliju un Beļģiju. Protams, labāk būtu spēlējuši pret komandu, kurā ir četri spēlētāji. Esam priecīgi, ka tikām pie zelta, taču to neizcīnītu bez mūsu trenera, kurš ir labākais 3x3 basketbolā," pēc panākuma teica Zigmārs Raimo, norādot, cik svarīgs bijis trenera Raimonda Feldmaņa ieguldītais darbs. "Tieši viņa norādījumi un padomi mums sniedza lielu atbalstu izšķirošajos sacensību brīžos," viņš piebilda (informācija no sportacentrs.com)

Sveicam Zigmāru Raimo ar komandu un lepojamies ar viņu sasniegumu Eiropas trešajās spēlēs!

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolas basketbola treneris Agnis Beķeris atzina, ka Madona seko un jūt līdzi novadniekam, kurš sevi spēcīgi pieteicis 3x3 apritē. Turklāt novērtējam to, ka sportists neaizmirst dzimto pusi - vēl šajos Ziemassvētkos Madonas jaunie basketbolisti no Zigmāra Raimo un Kristiāna Lancmaņa saņēmuši noderīgu dāvinājumu savām sporta gaitām. 

Turēsim īkšķus par Zigmāru Raimo arī turpmāk! Interesenti viņu varēšot sastapt jau šajā nedēļas nogalē - basketbola norisēs 30. jūnijā Saulkrastos 3 x 3 basketbola turnīros  un 1. jūlijā Valmierā - "Ghetto Games" “Ghetto Basket” 3 pret 3 basketbola vasaras sezonas posmos.


‌Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums