“VEMOLS kauss-2017” basketbolā

iesūtīts: 2018.01.09 09:17
No 29.decembra vakara 18.00 līdz rīta 6.00 Madonas pilsētas sporta centrā notika Madonas pilsētas atklātais turnīrs basketbolā vīru komandām “VEMOLS kauss-2017”’. Turnīru atklāja SIA”VEMOLS” valdes priekšsēdētājs Egons Strumpe, Madonas BJSS direktors Voldemārs Šmugais un ārsts kardiologs, Latvijas Universitātes profesors, Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenais loceklis, Trīju Zvaigžņu ordeņa virsnieks Andrejs Ērglis, kurš vēlāk devās laukumā komandas “AS Sistēmu Inovācijas” rindās. Liels prieks visiem organizatoriem, dalībniekiem un spēlētājiem bija par izcilo bērnu tautas deju kolektīva “Pipariņi” uzstāšanos atklāšanas ceremonijas laikā!

Tūrnīrā piedalījās 8 vīriešu un jauniešu  komandas, tika aizvadītas 16 spēles. Komandas tika sadalītas 2 apakšgrupās pa 4 komandām,kuras izspēlējot spēles katra ar katru-noskaidroja izcīnītās vietas apakšgrupās. Pēc iegūtajām vietām apakšgrupās, notika aspēles par vietāam.

     Savu apakšgrupu 4.vietas- Barkava un MBJSS U15 cīnījās par 7.vietu. Otrajā puslaikā izteikti parādījās Barkavas komandas pārspēks un barkavieši svinēja uzvaru 64:45 , un izcīnīta 7.vieta. BK Madona ar 707.lv/VEMOLS cīnījās par 5.vietu. Uzvaru un 5.vietu turnīrā izcīnīja BK Madona/BJSS 50:29. Mazajā finālā jeb spēlē par 3.vietu tikās Cesvaine un Rīgas dakteru komanda “AS Sistēmu inovācijas”. Spēles beigas nospēlējot precīzāk un meistarīgāk-uzvaru un 3.vietu izcīnīja “AS Sistēmu inovācijas”.

     Lielajā finālā cīnījās “Šrotsmadona.lv” un “Fake Taxi” komandas. Finālspēle bija saspiringta un interesanta,kuru labāk aizvadīja “Šrotsmadona.lv” spēlētāji un izcīnīja turnīra galveno trofeju ar rezultātu 65:53.

     Finālspēles pārtraukumā tika aivadīts spēlētāju un līdzjutēju metienu konkurss. Vairāk kā 50 konkursa dalībnieki centās iemest bumbu grozā no laukuma cetra. Konkursa finālā iekļuva Jurģis Juška un Arvis Šilinskis. Šajā finālā uzvarēja jaunība un BK Madona prezidents Māris Caunītis uzvarētājam Arvim Šilinskim dāvāja dāvanu karti 100 eiro vērtībā.

     Turnīra noslēgumā SIA”VEMOLS” vadība apbalvoja visas komandas ar piemiņas kausiem, 1.-3.vietu ieguvējkomndas ar medaļām un katras komandas vērtīgākajam spēlētājam tika piemiņas balva.

     Par turnīra pozitīvo iznākumu pateicamies Madonas novada pašvaldībai, Madonas BJSS, Madonas pilsētas sporta centram un īpaši SIA”VEMOLS”!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums