U12 basketbolistu cīņas

iesūtīts: 2017.12.27 14:31
Madonas BJSS U12 (2006.g.dz.un jaunāki) veiksmīgi aizvadījuši pirmo sezonas posmu gan Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, gan Baltijas zēnu basketbola līgā.

     Latvijas Jaunatnes basketbola līgas regulārajā čempionātā 38 komandu konkurencē 1.un 2.kārtās izcīnītas 10 uzvaras un arī ir 7 zaudējumi. 3.kārtā 6.un 7.janvārī U12 komandai jācīnās par pēc iespējas augstāku vietu grupā par 9.-16.vietu pret Ventspils “Spars”, Tukums un I.Miglinieka skola komandām. Otrā apakšgrupā Līvāni, Valmiera, Liepāja un Jūrmala komandas. 4.kārtas 1.posms notiks jau 20.un 21.janvārī.

     BBBL 1.posmā Igaunijā un 2.posmā Rīgā 28 komandu konkurencē,kuras sadalītas divās apakšgrupās pa 14 komandām katrā- MBJSS U12 komandai jau 4 uzvaras un arī 7 zaudējumi. 3.posma sacensības notiks 9.-11.martā Rīgā. Gods spēlēt un mācīties no tādām komandām,kā ASKA (Šauļi), CSKA (Maskava), Dinamo (Maskava), Mārupe (Latvija), Grom (Maskava), KTP 06 (Kotka, Somija), MUKI ( Helsinki,Somija), Timirjazevskaya (Sankt Pēterburga), MoscowSH (Maskava) u.c.

     3.posmā Madonas komanda cīnīsies par pēc iespējas augstāku vietu no 13.-28., jo abu grupu līdervienības no 1.-12.vietai savas spēles aizvadīs Lietuvā-Šauļos. 3.posmā aizvadīsim 5 spēles un tiksimies ar sekojošam komandām ārpus laukuma un ar piecām arī laukumā –Neva Zvezdi, Admiralteyskaja, Keila KK, TTU, Tukums, IMSS, Tartu Palliklubi, VKM, RĪDZENE, Jugla, Valmiera, Honka, Talsi, Līvāni, Zebra. Finālposms paredzēts no 4.-6.maijam Rīgā, Mārupē.

          Uz tikšanos basketbola laukumos un aicinām jaunāko (1.-5.klašu) zēnus pievienoties Madonas BJSS basketbola nodaļas jauno basketbolistu pulkam. Kāpēc? Tāpēc, ka mūsu mērķis ir sagatavot vispusīgi attīstītu, dzīvei norūdītu jaunieti-kuram 1.vietā ir izglītība, ar iespējām studēt un spēlēt basketbolu ārzemēs. Spilgts piemērs tam ir Zigmārs Raimo-spēlē un studē University of Hawaii at Manoa, Latvijas čempions BK Ventspils rindās un Eiropas čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Mikus Sokolovs Latvijas U18 izlases rindās, Miks Kalniņš U-18 izlases kandidāts,tagad bezmaksas studijas spēlējot basketbolu LBL2 BA Turība rindās, Toms Kohanovs Vidzmes Augstskola un citi.

     Sekojot iepriekš minēto spēlētāju sasniegtajam- Madonas BJSS U12 komanda novēl Laimīgu Jauno gadu! Lai “gribēšana” trenēties tikai aug, sekmes skolās kļūst arvien labākas  un vēl vairāk uzvaru Jaunajā 2018.gadā!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums