.

Madonas pilsētas 2017. gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā

iesūtīts: 2017.08.15 16:25
9. un 10. augustā notika Madonas pilsētas 2017. gada atklātā čempionāta pludmales volejbolā fīnāla posms, kurā tika noskaidrotas labākās šīs sezonas komandas vīriešu, sieviešu un vīriešu 40+ grupās.

9. augustā piedalījās vīriešu komandas no dažādiem Latvijas novadiem. Visspēcīgākās un meistarīgākās komandas šinī sezonā vīriešu konkurence bija sekojošas komandas: 1. vieta – komanda no Jekabpils „Stokers” (Rihards Puķītis un Edijs Sovetovs), 2. vieta – komanda no Madonas „Logu Maiņa” (Vasilijs Trusovs, Edgars Līcītis un Dzintars Šķēls) un 3. vieta –  komanda  „Malta/ Seržāns” (Edmunds Malta un Andris Seržāns).

10. augustā piedalījās sieviešu un vīriešu 40+ komandas. Spēcīgākās šinī sezonā sieviešu konkurencē bija sekojošas komandas: 1. vieta – komanda no Gulbenes „LID” (Liene Ķikuste, Daiga Nikitina un Inese Ubaga), 2. vieta – komanda „Madona” (Sabīne Cimdiņa un Ilze Rubule), 3. vieta – komanda  no Līvāniem „Kevins” (Anete Pundure un Nellija Platrode).

Vīriešiem 40+ spēcīgāko trijniekā šinī sezonā iekļuva sekojošas komandas: 1. vieta – komanda  „Ezis” (Jānis Sudars, Māris Belorags un Andris Stalīdzāns), 2. vieta – komanda no Madonas ”MADNO” (Arkadija Strods, Ivars Bodžs un Dzintars Vasiļjevs), 3. vieta – arī komanda no Madonas „Signals EM” (Alvis Greidiņš, Sandis Sproģis, Jānis Virkstenis un Edgars Līcītis,).

Ar to šī gada Madonas pilsētas 2017. gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā ir noslēdzies. Paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja šo čempionātu.

Ipašs paldies par atbalstu Madonas novada pašvaldībai.


Vasilijs Trusovs

vasikus@inbox.lv

mob. 29937779

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums