.

Jaunāko basketbolistu “Kārums kauss” finālposmā.

iesūtīts: 2016.06.13 07:42
Jūnija sākumā Elektrum Olimpiskajā centrā, “Daugavas” sporta namā un “Rīdzenes” zālē notika VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotie “Kārums kausa” izcīņas finālturnīrs U10 un U11 vecuma grupās meiteņu un puišu komandām. Piedalījās 103 komandas no visiem Latvijas reģioniem.

     VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas sacensības pašiem mazākajiem spēlētājiem rīko jau septīto gadu pēc kārtas. Sezonas laikā skolēnu brīvdienās dažādās Latvijas pilsētās notiek trīs posmi, bet tūlīt pēc mācību gada beigām Rīgā notiek finālposms, kurā var piedalīties visas komandas, kas sezonas laikā spēlējušas vismaz vienā posmā.

     Madonas BJSS “Kārums kauss” finālposmā startēja tikai U-10 (2006.g.dz.) vecuma grupā, bet gan ar 2 komandām- 2006.g.dz.un 2007.g.dz.zēnu komandām. Abas komandas cīnījās cik nu varēja, rādīja kas un cik no fiziskā un tehniskā arsenāla gūts treniņos un cik spējam pielietot spēles laikā. 2006.g.dz.komanda šajā posmā cīnījās ar spēcīgajām BS Ogre, Rīdzene, Basketbola klase, Limbaži/Salacgrīva komandām. 2007.g.dz.komanda cīnījās pret Saldus, Brenguļu s-skola, Smiltene, A.Kraukļa Vef komandām. Pozitīvs moments, ka uz šo posmu tika piesaistīti trenera Dzintara Toņņa Cesvaines jaunie basketbolisti.

     Mazie basketbolisti un mazās basketbolistes sacentās basketbola tehnikas elementu stafetēs, demonstrēja fizisko sagatavotību un ieguva oficiālo spēļu pieredzi.

     Tagad jaunajiem basketbolistiem vasaras atpūta, veselīga dzīvesveida un vitamīnu uzņemšanas laiks līdz atsāksim treniņus augustā Madonas pilsētas sporta centrā dienas nometnes veidā!

     Madonas BJSS treneris A.Beķeris joprojām gaida piesakāmies un uzņem jaunus basketbolā trenēties gribošus 2003.g.dz. gara auguma jauniešus, 2006./2007./2008./2009.g.dz. zēnus, lai audzinātu jaunas basketbola personības, startētu Latvijas jaunatnes basketbola sistēmā un piedalītos dažādos starptautiskos turnīros Latvijā un ārzemēs!

Agnis Beķeris
treneris

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums