.

DIDZIS ZARIŅŠ OTRAIS SPĒKAVĪRU SACENSĪBĀS KANĀDĀ

iesūtīts: 2015.11.02 15:09
Divkārtējais Latvijas Spēkavīru čempionāta uzvarētājs Didzis Zariņš izcīnījis sudraba godalgu “Bavarian Strongman Challenge” sacensībās, risinājās Kičenerā, Kanādā.


Sacensību dienā laika apstākļi nelutināja, pūta spēcīgs vējš un gaisa temperatūra nesasniedza pat desmit grādus, tomēr visi desmit atlēti drosmīgi stājās uz starta līnijas. Zariņš maču iesāka veiksmīgi, riepas velšanā izcīnot trešo vietu. Otrajā disciplīnā, svara vilkšanā no zemes, kur uz rokām 340 kilogrami, latvietis ar 17 paceltām reizēm guva pārliecinošu uzvaru, jo nākamais labākais rezultāts bija 12 reizes. Ja fermera pastaigā, katrā rokā nesot 125 kilogramus, Zariņam pārāk labi neveicās, tad baļķa celšanā dalīta pirmā vieta. Visbeidzot atlanta akmeņu celšana šoreiz mārcienietim nepadevās, tikai piektā pozīcija.

Piedzīvotā neveiksme pēdējā disciplīnā, sacensību kopvērtējumā Didzi Zariņu nobīdīja uz otro vietu, viņa kontā 40,5 punkti. Neskatoties uz to, Zariņš ar paveikto šajās sacensībās ir apmierināts. “Skatītāji man ļoti palīdzēja, īpašas ovācijas bija dzirdamas pēc mašīnas vilkšanas no zemes. Sacensību organizatoriem iepatikos un jau saņēmu uzaicinājumu piedalīties šajā turnīrā arī nākamgad. Šī sezona kopumā izdevusies salīdzinoši laba – sacensībās Slovākijā paliku otrais, tagad Kanādā arī un pats galvenais – uzvarēju Latvijas Spēkavīru čempionāta superkausa izcīņā.”

Informācijas avots: www.parstiprulatviju.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums