.

Pasaules kausa rollerslēpošanā 2.posms Madonā ir sācies

iesūtīts: 2015.07.24 11:13
Ar komandu pārstāvju, inspektoru, organizatoru un tiesnešu sanāksmi, 23.jūlijā sporta un atpūtas bāzes “ Smeceres sils” konferenču zālē ir sācies Pasaules kausa izcīņas 2.posms Madonā. Pirmais posms norisinājās Horvātijā, bet nākamais trešais posms notiks augustā Zviedrijā. Pavisam pie mums Madonā kausa izcīņas posmā piedalīsies 101 sportists no 10 valstīm. Pirmais starts – sprints notiks jau šodien pulkst.16:00, pie Madonas pilsētas kultūras nama un distance ir 200 metru sprints līdz Valdemāra bulvārim. 25.jūlijā pulkst. 15:00 sacensību sākums sporta un atpūtas bāzē “ Smeceres sils”. 26.jūlijā “Smeceres sila” bāzē iedzīšanas sacensības brīvajā stilā, sākums pulkst.10:00.

Kausa izcīņas svinīgā atklāšana notiks pulkst.19:00 – Saietā laukumā, kuras laikā tiks apbalvoti arī šis dienas uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji.

Aicinām skatītājus un līdzjutējus atbalstīt sportistus un uzmundrināt arī mūsu novada sportistus, kuri startēs šinīs sacensībās. Reizē ar pasaules kausa posmu notiek arī Latvijas čempionāta 1.posms rollerslēpošanā, kurā piedalās arī daudzi Madonas BJSS audzēkņi.

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums