.

Volejbola čempionātā sievietēm - uzvar HETAS komanda

iesūtīts: 2015.05.26 10:49
24.maijā noslēdzās Madonas novada čempionāts volejbolā sievietēm 2015.gada sezonā. Čempionātu uzsāka 6.komandas – Madona, Lubāna, Varakļāni, Heta, LI&KO un Mētriena. Diemžēl līdz galam čempionātu neizturēja Varakļānu komanda un izstājās.


Pusfinālu un fināla spēles notika Madonas pilsētas sporta centrā. Pusfinālos komanda Heta ar 3:0 uzvarēja Mētrienas komandu, bet komanda Madona ar 3:0 uzvarēja LI&KO komandu, kurai tika zaudētas abas regulārā čempionāta spēles. Spēlē par 3.vietu LI&KO ar 3:0 uzvarēja Mētrienas komandu un izcīnīja bronzas medaļas.

Finālā jau trešo gadu pēc kārtas cīnījās Hetas komandas spēlētājas pret komandu Madona un trešo gadu uzvaru izcīnīja Hetas komanda, šogad ar rezultātu 3:0(25:19;25:21;25:22) iegūstot čempionu kausu. Madonas komandai sudraba medaļas. Hetas komanda saņēma arī regulārā čempionāta uzvarētāju kausu. Uzvarētājkomandā spēlēja: Sabīne Cimdiņa, Viktorija Krūmiņa, Madara Ceruka, Evija Rudzīte, Anete Trušele, Līva Krūmiņa, Dairita Pulkstene, Ilze Rubule, Valērija Ivanova, Jasmīna Bērziņa komandas treneris Jānis Sudārs.

Godalgoto vietu ieguvējas komandas, saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, spēlētājas medaļas, bet uzvarētājkomandas spēlētājas arī uzvarētāju piemiņas kausus.

Zāles volejbola sezona ir noslēgusies – uz tikšanos pludmales volejbola laukumos jau 3. un 4.jūnijā Karjera ezera laukumos – Madonas pilsētas čempionāta 1.posmā.

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums