.

Madonas volejbolisti sasniedz LČ 1. līgas pusfinālu

iesūtīts: 2015.03.18 10:08
Noslēdzoties pamatturnīram Madonas komandai sākās izslēgšanas spēles. Spēles paredzētas līdz 2 spēļu uzvarai. 14. martā Sestdien, savā laukumā notika pirmā spēle. Sīva spēkošanās izvērtās spēles pirmajā setā, kuru Madonas puiši uzvarēja galotnē ar 25:20. Otrajā un trešajā setā Madonas komandas pārsvars bija ievērojams 25:15; 25:17, un visā spēlē tika izcīnīta uzvara ar 3:0.


Svētdien agri no rīta komandai bija jādodas uz Kuldīgu, kur notika otrā atbildes spēle. Pēc 5 stundu gara ceļa madoniešus sagaidīja Kuldīgas sporta namā. Kuldīgas komanda ļoti vēlējās sagaidīt madoniešus viesos arī 22. martā (nepieciešamības gadījumā trešā spēle notiktu Kuldīgā), taču Madonas komandai bija citi plāni uz to datumu.

Pirmajā setā pie līdzvērtīgas cīņas Madonas puišiem izdevās seta galotne.  Setā uzvara ar rezultātu 25:20.

 Otro setu kuldīdznieki sāka ļoti apņēmīgi. Kā septītais spēlētājs Kuldīgas komandai bija daudzie skatītāji, kuri ar bungām, taurēm un izsaucieniem centās uzmundrināt savu komandu. Rezultātā, šajā setā pārlienoša mājinieku uzvara (25:15).

Trešajā setā spēle ritēja ļoti līdzīgi. Spēlē labi iesaistījās Sandris Prostakovs, Edgars Ostrovskis un Aleksandrs Šrubs. Pie rezultāta 20:20 divas rezultatīvas gremdserves padevās Kasparam Grelim, spēlē pie tīkla precīzs bija Gatis Līcītis, aizsardzībā komandas libero Dzintars Šķēls. Tas ļāva Madonas komandai izcīnīt uzvaru ar rezultātu 25:20.

Ceturtais sets noritēja vēl spraigākā cīņā. Izvirzoties vadībā te vienai, te otrai komandai. Tikai uzvara šajā setā atstātu Kuldīgas komandai iespēju spēlēt piektajā un uzvarēt visā spēlē. Savu līdzjutēju vētraini atbalstīti kuldīdznieki seta galotnē izvirzījās vadībā ar 24:22. Tomēr Madonas puiši spēja saņemties. Labs bloks padevās Naurim Pulkstenim un Edmundam Maltam, komandas saspēli taktiski pareizi vadīja kapteinis Vasīlijs Trusovs. Seta galotnē servējot, roka nenotrīcēja Andrim Seržānam. Pie rezultāta 24:24 kuldīdzniekiem nepalīdzēja pieprasītais pusminūtes pārtraukums. Lielisku bloku uzliekot Gatim Līcītim un iegūstot 26.punktu, Madonas komanda visā sastāvā līksmoja uz laukuma svinot uzvaru setā (26:24), spēlē (3:1) un ¼ finālā (2:0), un pirmo reizi spēlēs Latvijas 1. līgas volejbola čempionāta pusfinālā.

Šo spēli aizvadīja KOMANDA!!!

Paredzams, ka pirmā pusfināla spēle notiks Madonas sporta centrā sestdienā 28. martā plkst. 15.00.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums