.

Madonas pilsētas sporta centrā Latvijas čempionāti basketbolā un volejbolā

iesūtīts: 2014.11.19 11:28
21.novembrī Madonas pilsētas sporta centrā, plkst.19:30 – Latvijas basketbola 3.līgas spēlē BK Madona/BJSS uzņems Carnikavas komandu. Uz šo brīdi BK Madona/BJSS komandai ir 3.uzvaras un 3.zaudējumi un 6.vieta A.grupas tabulā, bet Carnikavas komandai ir 4.uzvaras un 2.zaudējumi un 3.vieta tabulā.

14.novembrī BK Madona/BJSS ar rezultātu 73:69 uzvarēja SK Ezerzeme/Rēzekne komandu. Rezultatīvākais mūsu komandā bija Alvis Lazdups ar 23.punktiem.

Svētdien 23.novembrī Madonas pilsētas sporta centrā plkst.11:00, Latvijas čempionāts volejbolā sievietēm 1.līga. Pirmajā spēlē mūsu komanda Heta/Madona uzņems Murjāņu sporta ģimnāzijas komandu. Otrajā spēlē plkst.12:30, spēle pret Latvijas Universitātes komandu. Pēc aizvadītajām četrām spēlēm Heta/Madona komandai ir 3.uzvaras un viens zaudējums un 2.vieta tabulā no 9.komandām.

Tāpat svētdien Madonas pilsētas sporta centrā plkst.17:00 notiks Latvijas čempionāta volejbolā vīriešiem 1.līgas spēle, kurā sacentīsies VK Madona un Valgunde komandas. Pēc nospēlētām 5.pēlēm VK Madona komandai ir 4.uzvaras un viens zaudējums un 5.vieta tabulā, bet Valgundes komandai 6.vieta tabulā no 10.komandām.

16.novembrī, Rēzeknes novada Adamovas speciālās internātskolas sporta zālē, VK Madona komanda izcīnīja uzvaru pār Rēzeknes novada komandu ar rezultātu 3:2.

Atgādinu skatītājiem, ka ieejas biļetes uz Latvijas čempionātu spēlēm basketbolā, volejbolā, florbolā -  Madonas pilsētas sporta centrā ir 0,50EUR.

                                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

   

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums