Sarkaņu pagasts – uzvarētāji Madonas novada pašvaldību sporta spēlēs

iesūtīts: 2014.08.13 08:04
9.augustā, Barkavas pagastā norisinājās tradicionālās Madonas novada pašvaldību sporta spēles. Uz spēlēm bija pulcējušās 11.komandas. Pagājušā gada uzvarētāji – Barkavas pagasts, bija organizatoru un tiesnešu lomā. Atklāšanas parāde notika, rekonstruētajā Barkavas estrādē. Sacensības sākās ar orientēšanās sporta disciplīnu un ar Sarkaņu komandas uzvaru, kas ielika pamatus tālākajiem startiem uz uzvaru kopvērtējumā. Volejbolā pirmajā vietā – www.madona.lv komanda.

Makšķerēšanā nepārspējama bija Kalsnavas komanda. Kāršu spēlē pirmajā vietā Aronas pagasta komanda, jautrības stafetē pirmie Kalsnavas komandas dalībnieki. Bez kontaktu futbolā pirmajā vietā Sarkaņi. Sacensībās “ Ātrie un precīzie” uzvarēja Vestienas komanda. Disciplīnās” Kurš tālāk” pirmajā vietā Ļaudonas pagasta komanda.

Vadītāju 3- cīņā pirmajā vietā Viktors Abramovs/Liezēre/, otrajā vietā Aigars Šķēls/Ošupe/, bet trešajā vietā Ilze Dreimane/Ļaudona/.

Saskaitot punktus kopvērtējumā, 2014.gada Madonas novada pašvaldību sporta spēlēs čempionu tituls – Sarkaņu pagasta komandai – 29.punkti, otrajā vietā Aronas pagasts – 32.punkti, trešajā vietā – Kalsnavas pagasta komanda – 34.punkti.

Paldies saku visiem komandu dalībniekiem par atsaucību dalībai sporta spēlēs. Paldies sacensību galvenajam tiesnesim Aleksandram Šrubam un visai sporta spēļu organizatoru un tiesnešu komandai par jauku pasākumu.

Vairāk foto: www.madona.lv sadaļā sports – foto galerija

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums