.

Madonas novada sporta veterānu komanda izcīna bronzas medaļas

iesūtīts: 2014.04.17 09:34
5.aprīlī Madonas pilsētas sporta centrā un Madonas pilsētas 2.vidusskolas sporta zālē, norisinājās LSVS 51.sporta spēļu finālsacensības volejbolā dāmām 45+ grupā un kungiem 40+ un 60+ vecuma grupās. Sporta spēļu finālsacensības atklāja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs un Latvijas sporta veterānu savienības priekšsēdētājs Daumants Znatnajs.

Dāmām pavisam piedalījās 7.komandas, kur uzvaru izcīnīja Daugavpils novada komanda, 2.vietā Rīgas pilsēta, bet trešās Cēsu novada komandas dalībnieces. Madonas novada sieviešu komanda 6.vietā.

Kungiem 40+ grupā piedalījās 6.komandas. 1.vietā Daugavpils pilsētas komanda, 2.vietā Daugavpils novada sportisti, bet 3.vietu un bronzas medaļas izcīnīja Madonas novada komandas dalībnieki, kas spēlē par bronzas medaļām ar rezultātu 2:1 uzvarēja Rīgas pilsētas komandu.

Kungiem 60+ grupā piedalījās 6.komandas. Par čempioniem kļuva Jelgavas novada komandas dalībnieki, otrie – Jūrmalas pilsēta, bet trešie Balvu novada sportisti. Madoniešiem 6.vieta.

Pavisam Madonā startēja 19.komandas un kopskaitā 152. dalībnieki. Uzskatu, ka sporta spēļu finālsacensības noritēja organizēti, raiti, dalībnieki bija apmierināti ar sacensību gaitu un arī teica labus vārdus par Madonas pilsētu kopumā, kā tīru, sakoptu un mierīgu.

Paldies visai tiesnešu un apkalpojošā personāla komandai par padarīto darbu.

Vairāk foto: www.madona.lv – sports/foto galerija

                                    Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators/

sacensību galvenais tiesnesis             M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums