.

Tēlotājmākslas studijas „Madona” 40 gadu krāsu un garšu vakars

iesūtīts: 2015.10.02 16:51
3.oktobrī pulksten 14.00 Tautas tēlotājmākslas studijas „Madona” aicina visus krāsu pasaules interesentus savus bijušos un esošos dalībniekus, atbalstītājus un vienkārši draugus padalīties krāsu sajūtās un uzpildīties ar jaunām gaišām emocijām „40 gadu garšu un krāsu vakarā”. Madonas kultūras nama telpās 1., 2. un 4. stāvā Studijas „Madona” izstādes. 4.stāvā, kurā studija mīt nu jau 8 gadus, būs iepazīšanās ar autoriem, būs iespēja iejusties mākslinieku pasaulē - mirkļi mūzikā, fotokrāsās un sarunās, piedalīšanās uzstādījumu salikšanā, Gleznošanas darbnīcās un Fotosalonā. Gaidīs arī jubilejas kūka un citas garšas. Cik garš ievilksies vakars, būs pašu rokās!

Septembrī un oktobrī izstādes darbdienās apskatāmas Madonas novada pašvaldības ēkas 2. un 3. stāvā, Nodarbinātības Valsts aģentūrā, katru dienu Krūmiņa beķerejā, kā arī Madonas pilsētas kultūras namā katru darbadienu un brīvdienās pasākumu laikā.
Jubilejas gads tautas tēlotājmākslas studijai ”Madona” aizsakās 2014.gada martā ar izstādi Cesvaines novada domes zālē, kas turpinājās jūnijā ar lielo izstādi Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstāžu zalēs. Jubilejas gada ietvaros notikušas vēl daudzas izstādes: Rīgā Imantas kultūras centrā Jāņa Simsona un studijas ”Madona” gleznu izstāde; Vecrīgā Kultūras un tautas mākslas centrā ”Ritums” izstāde ”Madonu meklējot"; Latvijas Nacionālā kultūras centra filiālē Rīgas Nevalstisko organizāciju centrā Laimdotas ielā 42; Nodarbinātības valsts aģentūras Madonas filiāles telpās Agneses Briedes izstāde „Gadalaiki”; izstādes Skrīveru sociālās aprūpes centrā, trīsreiz Sarkaņu bibliotēkā, divreiz Sarkaņu pagasta tautas namā „Kalnagravas”, Lazdonas bibliotēkā, Madonas kultūras namā un Krūmiņa beķerejā.

Aicinām iepazīt mūsu Krāsu garšu sajūtu!                      Tautas tēlotājmākslas studija „Madona” un vadītāja Līga Kalniņa



Ieeja bez maksas.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums