.

Jauno grupu konkurss "PRAULIENAS RITMI-2" aicina dalībniekus

iesūtīts: 2016.09.27 09:01
23.oktobrī, svētdien plkst. 17.00, Madonas novada, Praulienas pagasta skolā notiks jauno grupu un ansambļu konkurss “Praulienas ritmi-2”. Konkursu organizē Praulienas pagasta pašvaldība sadarbībā ar „Ģitāristu sesiju”. Pieteikumu ģeogrāfijai nav robežu, kapacitāte 12 grupas! “Praulienas Ritmi” sākotnēji bija iecerēts kā festivāls, kurā labos skatuves apstākļos ir iespēja jaunajām grupām sevi parādīt muzikāli, kā arī satikties, iepazīties, diskutēt par mūziku ar sev līdzīgiem. Šogad, pateicoties Madonas novada jauniešu idejām, latiņa tiek pacelta un jau otro gadu


         Lai piedalītos konkursā, pretendentiem līdz 2016. gada 10. oktobrim ir jāiesūta anketā vaicātais! Balvās – 200,- euro, dziesmas ieraksts Sandra Sproģa ierakstu studijā, atlaižu kuponi un balvas no veikala „Sound Factory”, kā arī vietējo uzņēmēju sniegtie lauku labumi!
         Organizatori patur tiesības izvērtēt pieteikuma anketas! Konkursu profesionāli vērtēs rok grupas „Laime pilnīga” mūziķi un pēc konkursa apbalvošanas ceremonijas sniegs koncertu! Pēc iesūtīto anketu izvērtēšanas, 11.oktobrī 12 grupām tiks izsūtīti uzaicinājumi piedalīties konkursā. “Praulienas ritmi-2” kvalitatīvu skaņu un gaismu nodrošinās „Pro Sound” sadarbībā ar „Ģitāristu sesiju”.
           Lai piedalītos grupām un ansambļiem ir jāiesūta aizpildīta anketa, kurā jāatbild uz 7 uzdotajiem jautājumiem – grupas nosaukums, muzicēšanas stils, sastāvs, dziesmu autori, video autors, kā arī kontaktinformācija un tehniskais raideris. Lai gan tā nav prasība, taču ieteicams iesūtīt 2-3 minūtes garu video, kas būs grupas vizītkarte pirms uzstāšanās. Labākajam video būs balva! Vērtēšanā svarīgākais būs grupas ritmiskais skanējums, jaunrade, oriģināli skaņdarbi, dziesmas dzimtajā valodā, kā arī individuālā meistarība
         Pieteikumus un jautājumus lūdzu sūtiet: sarmīte.lazdiņa@inbox.lv / Mob.:27825165
Pēc konkursa ir iespēja palikt un piedalīties jubilejas „Ģitāristu sesijā”, kurā 5 dienu garumā notiks 16 meistarklases ģitāristiem, vokālistiem, bundziniekiem un koklētājiem. Sesijā notiek nodarbības grupās, vakaru koncerti, jam sesijas, atpūtas brauciens uz Cesvaini un krāšņs noslēguma koncerts. 
‌ Vairāk informācijas www.gitaristusesija.lv.

Imants Pulkstenis
‌T. 29411619 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums