.

Projekts “Sapņu karotes” noslēdzies

iesūtīts: 2015.10.06 10:26
Projekts ilga no 1. Jūnija līdz 29. Septembrim. Tas ir ilgs laiks, lai iepazītu viens otru un spētu sadarboties savā starpā. Tas ir laiks, kad vēlamies būt kopā un mācīties jaunas prasmes un radīt mākslu. Mēs visi esam uzvarētāji, jo jebkurš no mums guva jaunu pieredzi un zināšanas. Tas bija laiks jums – jaunieši

 Projekta aktivitātēs tika iesaistīti 12 jaunieši no Madonas novada un 12 jaunieši no ģimenes krīzes centra „Dzeguzīte” jauniešu mājas.  Projektā laikā notika 4 tikšanās – iepazīšanās vizīte ar fotogrāfa dalību un fotografēšanas pamati; praktiska darbošanās pie bilžu izstrādes; izstāde Madonā; izstāde Iršos..

Pēdējās septembra dienās apciemojām Vidzemes jauniešu centrus: Cēsīs, Pļaviņās un Gulbenē. Tas bija ieguvums jauniešiem, jo izveidojās sadraudzība un veidojās kopīgas intereses.

Paldies visiem , kuri piedalījās projektā: Madonas un Iršu jauniešiem, Ivetai, Ligitai, Indrai Veipai, Nadjai Niedrītei, Mārim Stiprajam.

Paldies darba komandai: Gatim Teilim, Guntai Strodei.

Paldies Gunitai Kļaviņai par iespēju izmantot JIC „Kubs” telpas projekta aktivitātēm.

Dace Dzilna

Biedrības „Roku rokā”un projekta ”Sapņu karotes” vadītāja.

 

Projekts realizēts Jaunatnes politikas valsts programmā 2015. Gadam, 2.2.Atbalsts sociālās atstumtības riskam pakļauto jauniešu, kas pabeiguši ilgtermiņa kursus, organizēto projektu – iniciatīvu īstenošanai, kas nodrošina gan šo jauniešu iesaistīšanos dažādās pašiniciētās aktivitātēs, gan līdzdalību vietējos un reģiona līmeņa demokrātijas procesos". 


foto - Māris Stiprais
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums