Bezmaksas konsultācijas nevalstiskajām organizācijām Madonā

iesūtīts: 2018.01.17 09:35
24. janvārī no pulksten 10.00 Madonas bibliotēkā nevalstiskajām organizācijām būs pieejamas bezmaksas konsultācijas par grāmatvedības, juridiskajiem un attīstības jautājumiem.

Īpaši aktuāla šobrīd varētu būt gada pārskatu sagatavošana, būtiskas izmaiņas dažādu atlīdzību un nodokļu aprēķināšanā, aktuālās finanšu piesaistes iespējas, izmaiņas ar ziedotāju nodokļu atlaidēm un patiesā labuma guvēju reģistrācija, kas obligāta visām biedrībām un nodibinājumiem. Uz konsultācijām iepriekš jāpiesakās pa tālruni 20258200 vai e-pastu vnf@vnf.lv.

NVO juridiskie un attīstības jautājumi aptver tādas tēmas kā NVO izveide, dibināšanas dokumenti, statūtu un pārvaldes institūciju izmaiņas, darbības ilgtermiņa plānošana, līdzekļu piesaiste, projektu vadība utt. Konsultācijas sniedz Ansis Bērziņš, Valmieras novada fonda vadītājs. Viņš palīdz NVO par šīm tēmām kopš 2007. gada, ir vērtējis projektus EEZ finanšu instrumenta konkursos, tā gūstot priekšstatu par organizāciju dažādību un par tipiskām kļūdām projektos.

NVO grāmatvedības konsultācijas aptver jebkurus jautājumus saistībā ar finanšu uzskaiti, dokumentu noformēšanu, vienkāršā un divkāršā ieraksta grāmatvedības organizēšanu, gada pārskatiem utt. Konsultācijas sniedz Dzintra Blaua, pieredzējusi grāmatvede NVO, pašvaldībās un uzņēmumos.

Izbraukuma konsultācijas vēl notiks 26. janvārī Cēsīs un 29. janvārī Alūksnē. Pateicoties Kultūras ministrijas atbalstam, Valmieras novada fonds individuālās konsultācijas nodrošina bez maksas un tās pieejamas jebkurai biedrībai un nodibinājumam Vidzemē līdz pat 2018. gada beigām. Ikdienā ar speciālistiem var sazināties telefoniski vai e‑pastā, bet personīgi satikties var Valmierā, iepriekš piesakoties pa tālruni 20258200 vai e‑pastu vnf@vnf.lv.

Pilna informācija par konsultācijām pieejama mājas lapā www.vnf.lv sadaļā “Aktuāli”.

Papildu informācija:

Ansis Bērziņš, Valmieras novada fonda valdes priekšsēdētājs

Tālrunis: 26136756, 64281792; e-pasts: vnf@vnf.lv

http://www.vnf.lv

 
Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums