.

Dāvinājums Madonas slimnīcas dzemdību nodaļai

iesūtīts: 2017.09.22 10:13
Madonas slimnīca 12.septembrī no P.Avena fonda "Paaudze" saņēma dāvinājumu dzemdību nodaļai: jaundzimušo intensīvās aprūpes sistēmu ar papildus aprīkotu neinvazīvu elpošanas atbalsta aparatūru un jaundzimušo dzirdes pārbaudes ierīci.

Pateicoties fonda "Paaudze" medicīniskās iekārtu dāvinājumam slimnīca varēs nodrošināt kvalitatīvāku medicīnisko aprūpi jaundzimušajiem zīdaiņiem. Esošo intensīvās aprūpes sistēmu tagad varēs pārvietot operāciju zālē, kur tā nepieciešama zīdaiņiem, kuri dzimst ķeizargrieziena operācijas rezultātā.

Dzirdes pārbaudes ierīce tiek izmantota jaundzimušo dzirdes skrīningam. Tā sastāv no pašas mērierīces ar programmatūru testa veikšanai, zondes, drukas ierīces, vienreizlietojamiem ausu uzgaļiem, maināmām zondēm un citiem aksesuāriem.

P.Avena fonds "Paaudze" kopš 2012.gada ikgadēji saskaņo nepieciešamo palīdzību mātes un bērna veselības aprūpei un nesavtīgi atbalsta Madonas slimnīcas izpaustās vajadzības. 2016.gadā slimnīca saņēma dāvinājumā no fonda ultrasonogrāfijas diagnostikas aparatūru - ehokardiogrāfu, ar kuru iespējama sirdskaites diagnostika jaundzimušajiem. Arī glābējsilīte (BabyBox) slimnīcas teritorijā ir ierīkota ar P.Avena fonda "Paaudze" atbalstu.

 

Informāciju sagatavoja: Artis Stuburs
SIA “Madonas slimnīca” valdes priekšsēdētājs

Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums