.

Bērnu un jauniešu centrs nosvinējis pusgadsmita jubileju

iesūtīts: 2017.01.09 15:01
Bez liekas pompozitātes nepiespiestā un mājīgā gaisotnē savas pastāvēšanas 50. jubileju nosvinējusi viena no novada vecākajām ārpusskolas izglītības iestādēm - Madonas Bērnu un jauniešu centrs (BJC).

 Svētku vakara ievadā BJC direktore Gunita Kļaviņa izteica prieku un gandarījumu par kolektīvu, par kopā sasniegto un aicināja atskatīties uz pieredzēto, atcerēties kolēģus un notikumus. Pastāvēšanas laikā BJC atradies 9 dažādās ēkās visā pilsētā, vakara gaitā jaunieši bija izveidojuši neklātienes pastaigu pa šīm vietām, atceroties un godinot pedagogus, tehniskos darbiniekus, kas tajās bija strādājuši un dara to joprojām.

"Ne katra iestāde var lepoties ar tik ilgu pastāvēšanas vēsturi," svētku brīdī uzsvēra domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, "ja ir sasniegts šāds gadskaitlis, tas norāda uz pilnvērtīgu saturu un to, ka tas ir vajadzīgs mūsu bērniem un jauniešiem." Apsveikuma vārdus un novēlējumus izteica arī pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris, SEB Bankas Madonas filiāles vadītāja Inga Leimane (gada nogalē banka uzdāvināja centra robotikas pulciņam 2000 eiro), Neformālās izglītības departamenta direktore Agra Bērziņa virknei pedagogu pasniedza Apbalvojuma rakstus, atmiņās kavējās arī ilggadējā BJC vadītāja Leontina Brenčeva.

Bērnu un jauniešu priekšnesumi mijās ar klātesošo godināšanu, atmiņu stāstiem, pateicībām, svētku vēlējumiem, savukārt sarīkojuma otrajā daļā, kā jau jubilejā pienākas, tika nosvinēta kārtīga ballīte.

Lai pilnvērtīgi tiek aizvadīti arī nākamie piecdesmit!

 

Dz. Stradiņa, D. Veckalniņa foto no jubilejas pasākuma.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums