.

"Madonas Siltums" apkures sezonai sagatavojies

iesūtīts: 2016.09.22 09:35
Pašvaldības SIA "Madonas Siltums" ir uzsācis jauno apkures sezonu.

Uzņēmuma vadītājs Uldis Lielvalodis informē, ka pirmās ēkas centralizētajai siltumapgādei jau pieslēgtas. Vadītājs prognozē, ka, pazeminoties gaisa temperatūrai, iesniegumu par apkures sezonas uzsākšanu kļūs arvien vairāk jau tuvākajās dienās. Jautāts, vai slapjais augusts nav ietekmējis kurināmā kvalitāti, U.Lielvalodis atzīst, ka šķeldas kvalitāte ir apmierinoša, kurināmais kopumā sagādāts pietiekamā apjomā.

Kā zināms, "Madonas Siltums" pārziņā ir ne cien Madonas pilsētas siltumapgāde, bet arī centralizētās apkures nodrošināšana Dzelzavas, Liezēres un kopš šīs sezonas arī Barkavas pagastos. "Arī tur kurināmais ir sagādāts, Aizpurves katlu mājā vēl norisinās jumta un citi remontdarbi, bet Barkavā pašlaik notiek siltumsaimniecības pārņemšanas process," norāda U. Lielvalodis.         

Tarifs joprojām paliek nemainīgs.  Madonas pilsētas tarifs ir nemainīgs jau no 2008. gada, arī šajā sezonā būs 50,68 EUR/MWh, šajā sezonā netiks palielināts. Dzelzavas pagastā - 42,43 EUR/MWh, Liezēres pagastā - 42,60 EUR/MWh, tarifs tāds pats kā iepriekšējā sezonā.

Uz šo brīdi Madonas pilsētas iedzīvotāju parāds pārsniedz 200 000 eiro, salīdzinājumā ar tādu pašu periodu pagājušajā gadā samazinājies par 33 000 eiro. Madonas pilsētā iedzīvotāju parāds samazinās, Liezēres un Dzelzavas pagastos iedzīvotāju parāds nedaudz pieaudzis salīdzinājumā ar pagājušo gadu.

 Dz. Stradiņa.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums