.

Sāk domes sēžu audioierakstīšanu

iesūtīts: 2015.08.05 12:10
Lielu daļu iedzīvotāju noteikti interesē, kā norit darbs pašvaldībā, kas tiek runāts domes sēžu laikā un kā tie pieņemti lēmumi. Nu visiem interesentiem būs iespējams noklausīties domes (gan ārkārtas,gan kārtējo) sēžu audioierakstus.

Pirms gada tika grozīts likums “Par pašvaldībām”, kas noteica, ka pašvaldībām jānodrošina domes sēžu audioierakstīšana un ieraksta ievietošana mājas lapā līdz 2014. 1. jūlijam. Liela daļa pašvaldību šo prasību nespēja nodrošināt, tāpēc termiņš tika pagarināts uz gadu.

Madonas novada pašvadības Domes sēdes, ka arī dažas komitejas sēdes šādā veidā tika ierakstītas jau iepriekš, taču ne priekš publiskošanas mājaslapā, bet gan domes administrācijas vajadzībām.

Pirmais publiski pieejamies ieraksts ir 14.jūlija ārkārtas Domes sēde, kā arī 30. jūliija Domes sēde (tiks ievietota).

Atverot audioieraksta failu, parādīsies lemjamo jautājumu saraksts. Katram jautājumam blakus attēlots neliels kvadrātiņš. Lai atvērtu Jums interesējošo jautājuma audioierakstu, jāatzīmē šis kvadrātiņš. Tā ķā sistēma ir jauna, iespējams, ka atvēršanas process var kavēties.

Ieraksti pieejami Madonas novada pašvaldības mājaslapā www.madona.lv sadaļā Domes lēmumi->Domes audiosēžu ieraksti. Saite uz sadaļu.


Edīte Miķelsone

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums