.

Pilsētu rotā jaunas un unikālas dekorācijas!

iesūtīts: 2015.06.05 12:49
Sagaidot Madonas pilsētas svētkus un vasaras iestāšanos, Madonas pilsētā uzstādītas jaunas dekorācijas- “Ražots Madonas novadā”.

Pilsētu rotā 3 metrus augstas “Lazdonas piensaimnieka” piena un kefīra pakas, milzu “Madonas karameles” , aptuveni 2 metrus augstas “Baudalus” krūkas, "Jāņkalnu" ievārījumu burciņas un brangs “Madonas maiznieka” klaips. Kā ierasts, dekorācijas novietotas pilsētas rotācijas lokos. 

Paldies mūsu Īpašumu uzturēšanas nodaļai, Attīstības nodaļai, Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļai, kas ieguldīja darbu un idejas dekorāciju radīšanā. Lielākais paldies Imantam Spridzānam un Kārlim Bandeniekam, kuri ir lielformāta darbu veidotāji.

Piebilde: Dekorācijas izgatavotas no materiāla, kas nav paredzēts lielai slodzei. Tāpēc lūdzam uz dekorācijām nekāpt un nesēdēt.  

Zīmols “Ražots Madonas novadā” izveidots 2012.gada nogalē apvienojoties Madonas novada pārtikas produktu ražotājiem. Ik gadu ražotāji kopīgi piedalās gan tirdziņos Latvijā un kaimiņvalstīs, gan lielākajās pārtikas izstādēs ar vienotu stendu “Ražots Madonas novadā”. Vairāk šeit 

Edīte Miķelsone

Foto: Māris Stiprais
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums