.

Sākusies reģistrācija netradicionālo šlūcamrīku sacensībām

iesūtīts: 2015.02.13 09:24
14. martā gaidāms lielais karnevāls “Gaiziņš”, kas šogad notiks visā Gaiziņkalna teritorijā gan atpūtas bāzē “Gaiziņš”, gan “Dāmu paradīze”. Teritorija apmeklētājiem tiks atvērta plkst. 10:00.

Karnevāla organizatori šogad uzstādījuši mērķi atjaunot karnevāla īpašo šarmu un padarīt to par lielāko ziemas atpūtas notikumu Baltijā!

Viena no karnevāla tradīcijām ir netradicionālo šlūcamrīku sacensības.

Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes

Video: Māris Kreicbergs

Tāpat gaidāmas arī kvadriciklu sacensības, freestyle slēpošanas un snovborda sacensības,sniega skulptūru celšanas čempionāts un masku gājiens. Mazākie varēs darboties radošajās darbnīcās, kā arī baudīt ziemas priekus- gan slēpot, gan velt un celt sniegavīrus. Interesants solās būt arī burbuļbola čempionāts, kurā varēs piedalīties visi interesenti.

Vakarā gaidāms latviešu rokgrupas “Dzelzs vilks” koncerts, kā arī sacensību dalībnieku apbalvošana. Balvu fonds šogad-2000 eiro. Karnevāls noslēgsies ar salūtu un balli. Pasākumu vadīs Rīgas improvizācijas teātru aktieri- Valdis Sils, Jānis Rozenvalds un Anete Bendika!

Gaiziņa karnevāla pirmsākumi meklējami astoņdesmito gadu sākumā. Tā ziedu laikos, pasākums pulcēja cilvēku tūkstošus no visām Latvijas malām. Krāšņas un unikālas, spocīgas un jocīgas maskas. Cilvēki, kas tajās laižas no kalna pašu būvētos braucamajos. Mūzika, joki, spēles, rotaļas un ziemas prieku baudīšana- tas ir Gaiziņa karnevāls!

Par sniega trūkumu Madonas novadā pašlaik nevar sūdzēties, jācer, ka biezā sniega sega saglabāsies līdz 14. martam!

Reģistrēties sacensībām iespējams šeit https://docs.google.com/forms/d/1nWp-QWKHxixY7LkDkeBU37t2PcOvkoO7CF10MpNl5ck/viewform?c=0&w=1


Informācija par gaidāmo karnevālu: http://www.emadona.lv/turisms/lv/?s=1271012723&id=298&fu=read
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums