Foto atskats uz izstādi-tirdziņu "Uzņēmēju parāde 2018"

ziņa publicēta 24.07.2018
Lielāks foto Ar mērķi iepazīstināt iedzīvotājus ar Madonas novada uzņēmēju un amatnieku ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī veicināt uzņēmēju savstarpējo informācijas apmaiņu uzņēmējdarbības vidē un tūrismā, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā, Madonas novada pašvaldība rīkoja uzņēmēju izstādi – tirdziņu “UZŅĒMĒJU PARĀDE 2018”, kas notika 2018.gada 24.novembrī Madonas pilsētas sporta centrā.


Izstādē – tirdziņā varēja iepazīties ar Madonas novada uzņēmēju, amatnieku, mājražotāju, lauksaimnieku, uzņēmēju atbalsta organizāciju, NVO, skolēnu mācību uzņēmumu un LIAA Madonas biznesa inkubatoru dalībniekiem. 

Šogad pirmo reizi izstādes apmeklētājiem bija iespēja piedalīties kulinārajās meistarklasēs, kuras vadīja viena no izcilākajām Latvijas pavārēm – “Pavāru klubs” dibinātāja, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” superšefu sezonas fināliste Svetlana Riškova. Meistarklases notika divās kārtās, kurās tika gatavotas 6 rudenīgas uzkodas.  Visiem interesentiem un gardēžiem bija iespēja pieteikties dalībai vai vienkārši nākt vērot kā darbojas citi un degustēt. 

Uzņēmēju diena Madonā ik gadu kļūst arvien populārāka gan dalībnieku, gan pasākuma apmeklētāju ziņā. Paldies visiem, kuri piedalījās un apmeklēja izstādi!

  Uz tikšanos nākamgad!



‌Kontaktinformācija:

Ilze Vogina

Madonas novada pašvaldība

Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa

Tālrunis:20204906

e-pasts: ilze.vogina@madona.lv

 
‌Ziņu publicēja: Ilze Stūre tel. 29332642
‌Foto: Ilze Stūre
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes