FOTO no tūrisma izstādes "Balttour 2018"

ziņa publicēta 05.01.2018
Lielāks foto No 2. līdz 4. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 25. tūrisma izstāde-gadatirgus “Balttour 2018”.

Tajā ar saviem tūrisma piedāvājumiem piedalījās ap 860 uzņēmumu, tostarp Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa ar savu stendu. Trīs dienu garumā izstādes apmeklētājiem stāstījām par mūsu ziemas un vasaras tūrisma piedāvājumu. Apmeklētājiem un visas Latvijas tūrisma informācijas centriem piedāvājām jaunos 2018.gada Madonas novada tūrisma ceļvežus latviešu, krievu un angļu valodās. Bijām sagatavojuši arī 2018. gada Madonas novada pasākumu plānu. 

Mūsu stendu apmeklēja visdažādākie interesenti: individuālie ceļotāji, ģimenes ar bērniem, skolēnu un senioru grupu vadītāji, tūrisma aģentūru gidi un tūrisma informācijas centru speciālisti, amatnieki un mājražotāji, tūrisma nozares sadarbības partneri. Apmeklētājus interesēja gan aktīvā atpūta un pasākumi, gan apskates un nakšņošanas vietas. Sarunu tēmas bieži vien iezīmēja uz mūsu tūrisma materiāliem redzamās fotogrāfijas; "Vakars uz ezera", jeb unikāls garšu baudījums Kāla ezerā uz plosta, kā arī atpūta ziemā un slēpošanas piedāvājums.

Stendā piedalījās Madonas novada pašvaldības tūrisma speciālistes Sanita Soma un Ilze Stūre, Sandija Andžāne un Sanita Vaivode-Āzena no LVM Kalsnavas arborētuma , “#Viedi” pasākumu organizators Arturs Gailītis, maiznieks Andrejs Broks, Gaiziņklna vēstniece Danuta Kiopa, biškopis Sandris Akmans un Lubāna mitrāja informācijas centra speciālistes Līga Jātniece un Ilze Sauša.

Izstādē “Balttour 2018” neiztika arī bez amatnieku un mājražotāju tirdziņa un aizraujošas kultūras pro­grammas ar mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu piedalīšanos.  

Pēc Balttour mājas lapā publicētajiem statistikas datiem, uzzināt dažādu valstu tūrisma iespējas, atklāt jaunus maršrutus, iegādāties ceļojumu sev un ģimenei bija ieradušies vairāk interesentu nekā pērn – kopā 29 630. 

‌Paldies visai Madonas novada stenda dalībnieku komandai un apmeklētājiem! Trīs dienas Ķīpsalā valdīja īsts ceļošanas gars un svētku prieks! 


‌Ziņu sagatavoja: Ilze Stūre tel. 29332642
‌Foto: Ilze Stūre 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes