Atjaunots velo maršruts "Iepazīsti Madonu"

ziņa publicēta 17.07.2017
Lielāks foto Velosipēds un riteņbraukšana ir ieguvusi lielu popularitāti aktīvās atpūtas un veselīga dzīvesveida cienītāju, tūristu, kā arī dabas draugu vidū. Tāpēc arī Madonas novada Tūrisma informācijas centrs ir atjaunojis velo maršrutu "Iepazīsti Madonu", kas aptver skaistākās novada vietas, tādējādi radot kvalitatīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju, sekmējot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Jaunu velo maršrutu ieviešana un piedāvāšana ir arī viens no veidiem kā veicināt arvien lielāku tūristu-riteņbraucēju piesaisti atpūtai Madonas novadā.



Sagatavotie maršrutu drukas materiāli aptver gan precīzu un visaptverošu kartogrāfisko informāciju, gan pa ceļam apskatāmo ievērojamāko dabas un tūrisma objektu aprakstus.

Velo maršruts “Iepazīsti Madonu” sastāda kopā 20 km un tas paredzēts labākai pilsētas iepazīšanai un nesteidzīgai atpūtai. Arī pilsētai raksturīgs gleznains reljefs, kas izceļ tās dabiskumu, plašumu, mieru un harmoniju. Maršruts nedaudz ved arī ārpus pilsētas robežām, ļaujot veldzēties ezera ūdenī peldvietā pie Rāceņa ezera. Noslēdzot braucienu, paveroties no Lisas kalna, redzams gandrīz visas Madonas kopskats, kas pēc madoniešu un pilsētas viesu domām ir viena no sakoptākajām Vidzemes mazpilsētām. Neaptverams skats, kas īpaši skaists dienai satumstot.

Velomaršruta karte pieejama pielikumā pievienotajā PDF failā:"Iepazīsti Madonu!"

Maršruta karte pieejama šādās vietās (iespējams tiks papildinātas):

  • Madonas novada Tūrisma informācijas centrā, Madonā, Skolas ielā 10a;
  • Sporta un atpūtas bāzē "Smeceres silā"

Kartes sagatavotājs: SIA “Karšu izdevniecība Jāņa Sēta”

Izdevējs: Madonas novada pašvaldības Tūrisma informācijas centrs, 2017 gads

Velo nomas punkti Madonas novadā.

LAI LABI RIPO! 

Informāciju ievietoja: Ilze Stūre 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes