Biedrība „Pie Kraujas” noslēdz projektu

ziņa publicēta 09.11.2016
Lielāks foto No 2016.gada 1.jūnija līdz 31.oktobrim Madonas jauniešu biedrība „Pie Kraujas” ieviesa Sabiedrības integrācijas fonda finansētu projektu „Dabas lieguma „Lubāna mitrājs” koncepcijas izstrāde: dabas un kultūras mijiedarbība”.


Projekta noslēgumu atzīmējām 29.oktobrī biedrības apsaimniekotajā Lubāna mitrāja informācijas centrā ar muzikālu priekšnesumu – kokli un flautu spēlēja Kārlis Jirgens.


‌‌Meditatīvā noskaņā atskatījāmies gan jau uz paveikto, gan arī uz nākotnes plāniem – biedrībai un mitrājam. Ieceres lielas un skaistas, tik jārosās īstenot!

Kā liecina projekta nosaukums, esam izstrādājuši ideju apkopojumu gan dabas liegumam, gan biedrības turpmākajai darbībai šajā teritorijā. Projekta laikā savu ieguldījumu ar zināšanām sniedza dabas eksperts Uģis Bergmanis un Madonas mākslas un novadpētniecības muzeja speciālists Indulis Zvirgzdiņš. Sakām paldies viņiem un citiem, kuri sniedza savu atbalstu!

Ar koncepcijas materiālu novembra beigās varēs iepazīties Lubāna mitrāja informācijas centra mājaslapā www.lubanamitrajs.lv.


Informāciju iesūtīja: L.Uzkure, Biedrības „Pie Kraujas” pārstāve
Informāciju ievietoja: I.Riekstiņa

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes