Izdots 2015. gada Madonas novada tūrisma ceļvedis

ziņa publicēta 07.01.2015
Lielāks foto Līdz ar gada sākumu klajā nācis arī jaunais “Madonas novada tūrisma ceļvedis”. Tajā apkopota informācija par 93 tūrisma un aktīvās atpūtas objektiem un 44 naktsmītnēm.

Informācija ir sadalīta pa tēmām: daba, kultūrvēsture, interesantas saimniecības, aktīvā atpūta, sports, suvenīri, ēdināšana, naktsmītnes, pirtis. Lai būtu vieglāk orientēties, tajā ir ievērots arī ģeogrāfiskais sadalījums, sagrupējot objektus nelielos tūrisma galamērķos: Madona, Gaiziņkalna apkārtne, Lubāna ezera apkārtne u.c. Izdalītas arī speciālo interešu vietas: ģimenēm ar bērniem, gardēžiem, kāzu viesiem, dabas draugiem un sporta spēļu organizēšanas vietas.

Ceļvedis informē, ka 2015. gada vasaras tūrisma sezonā durvis vērs vairākas jaunas tūrisma vietas: ārstniecības augu tēju ražotne “55 mārītes” Praulienas pagastā; saimniecība “Vītolu strausi” un airsoft spēle “Melnais vanags” Sarkaņu pagastā; uzņēmums “Lazdonas piensaimnieks” un atpūtas vieta “Gulbja spārni” Lazdonas pagastā un maiznīca-kafejnīca “Māmuļa” Madonā.

Ceļveža vāku rotā  A.Burova (1915-2006) leļļu tēli. Vāka noformējums veltīts ievērojamā animatora 100 gadu piemiņas jubilejai. Šīs un daudzas citas lelles apskatāmas “Leļlu mājā”, kas atrodas Madonas novada Vestienas pagastā.

Ceļveža izdevējs:  Madonas novada pašvaldība.


Skatīt ceļveža 1 lpp.                        Skatīt ceļveža 2 lpp.

 

Autore: S.Soma, tel. 29130437.
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes