Vai Jūs zinājāt, kādas dāvanu idejas šogad piedāvā Madonas muzejs un Madonas novada Tūrisma informācijas centrs?

ziņa publicēta 09.12.2014
Lielāks foto Ir klāt atkal gada skaistākais brīdis – Ziemassvētku gaidīšanas laiks, dāvināšanas un iepriecināšanas laiks. Ja šķiet, ka vairs jaunu ideju pārsteigumiem un dāvanām nav, mēs Jums labprāt kaut ko piedāvātu. Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja Izstāžu zāļu kioskā un Madonas novada Tūrisma informācijas centrā iespējams iegādāties sekojošas dāvanas:

1. Ļoti demokrātiskas cenas ir tepat Latvijā izgatavotajām izzinošajām spēlēm par Latviju:

  • Galda spēle «Ceļotājs Rūdis grib zināt. Kā radās Latvija?” atraktīvā veidā iepazīstina ar Latvijas kā neatkarīgas valsts izveidošanās procesu.

Spēlētāju vecums- sākot ar pieciem gadiem.

Spēles cena– pie mums muzejā tikai 9,30 EUR.

  • Galda spēle “Iepazīsti Latviju” atraktīvā formā iepazīstina ar Latvijas daudzveidīgo vēsturi un kultūru dažādos laika posmos. 

Spēlētāju vecums – sākot ar pieciem gadiem.

Spēles cena – pie mums muzejā tikai 13,23 EUR.

  • Galda spēle “Ceļotājs Rūdis grib zināt. Kad Latvijā “ieceļoja” kartupelis?” atraktīvā veidā iepazīstina pirmskolas un sākumskolas skolēnus ar mūsdienu pārtikas produktu un preču "ieceļošanu" Latvijā.

Spēlētāju vecums – pirmskolas un sākumskolas skolēni.

Spēles cena - pie mums muzejā tikai 10,74 EUR.

 

Spēļu idejas autors: Biedrība “Cita Rīga”, www.citariga.lv

Izplatītājs: IK “Citas Rīgas spēles”, www.izzini.lv

2. Ja vēlaties bērnam sagādāt vislabākās un visskaistākās koka rotaļlietas, rūpējoties par viņa dabisku attīstību – Jums jānāk ciemos uz muzeju, jo te tiek piedāvātas Latvijā ražotās “VARIS Toys” rotaļlietas – ekoloģiski tīras, no bērza koka, drošas, radošas un izglītojošas. VARIS veicina bērna attīstību un iztēli un nostiprina acu-roku sīkmotoriku.

     2000. gada sākumā tika radīts pirmais koka konstruktors – VARIS – kas arī ir tagadējā uzņēmuma nosaukuma pamatā. Nu jau 14 gadus šī ideja par kvalitatīvi augstvērtīgām rotaļlietām ir novērtēta ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā. VARIS Toys pazīst Slovēnija, Itālija, Japāna, Vācija, Šveice, Austrija, Norvēģija, Lielbritānija, Čehija, kā arī nu jau ASV un Kanāda. SIA VARIS Toys konstruktori iekļauti 100 pasaules labāko rotaļlietu un spēļu dizaineru  topā – grāmatā TOY DESIGN. Rotaļlietu komplektu cenas: sākot no 2,48 – 26,69 EUR.

  


3. Ja vēlaties atrast ko ziemai piemērotu, kādu vērtīgu ideju siltai dāvanai, tad piedāvājumā ir tekstilmākslinieces Dainas Galakrodzinieces izteiksmīgie austie lakati. Cenu amplitūda no 16,53 – 24,79 EUR.


4. Tāpat vienmēr pie mums – ikdienai vai svētku reizēm - ir iespēja iegādāties simboliskas dāvaniņas un lielākus vai mazākus sveicienus kādam draugam, tuviniekam tepat vai ārpus Latvijas robežām – krūzītes (cenas no 4,30 – 7,23 EUR) un pildspalvas (cenas no 0,83 – 1,65 EUR) ar Madonas simbolikas apdruku, magnētiņus (cenas no 0,85 – 1,37 EUR) un krūzīšu paliktņus (cena 0,58 EUR) ar burvīgām bildēm virsū.

     Ja vēlaties kādam nosūtīt oriģinālu sveicienu svētkos, īpašā piedāvājumā ir 8 pastkaršu komplekti, kuros redzami Madonas pilsētas skati toreiz (1926.gadā) un pirms 3 gadiem, kad Madona svinēja savus 85 gadus (2011.gadā). Komplekta cena – tikai 0,30 EUR. Piedāvājam aizpildītu Jūsu izvēlēto pastkarti nosūtīt saņēmējam.

     Savukārt ar rokām izgatavoto Ziemassvētku apsveikumu kartiņu cena tikai 0,92 EUR.

     Arvien iegādājamo suvenīru daudzveidība tiek papildināta, un tieši šobrīd jau ir nopērkami cauru gadu aktuālie suvenīri latviskās, patriotiskās noskaņās - Baibas Līkumas rokdarbu izstrādājumi – “tauriņi”, lina aproces un piespraudes latviskās krāsas, ar latviskiem rakstiem. Cenas no 1,45 – 3,65 EUR.

Vai nav jauki ierosinājumi kādai šī gada dāvanai? Jūsu izvēlēto suvenīru - dāvaniņu piedāvājam ielikt Madonas novada maisiņā un … rūpju vairs nav … svētki var sākties!

 

Gaidot Ziemassvētkus, iegriezies Madonas muzeja izstāžu zālēs un
‌Madonas novada Tūrisma informācijas centrā Skolas ielā 10a!



‌Autore: I.Riekstiņa
 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes