Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10803

Madonas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos uz Madonas novada vēlēšanu komisijas locekļu amatiem

2021.08.24 12:09

Pamatojoties uz Madonas novada pašvaldības domes 2021.gada 17.augusta lēmumu “Par Madonas novada vēlēšanu komisijas izveidošanu”, ir izveidota Madonas novada vēlēšanu komisija 9 komisijas locekļu sastāvā.

Pašvaldības vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likums nosaka:

Tiesības izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus vēlēšanu komisijā ir:

Pieteikumā jānorāda vēlēšanu komisijas locekļa kandidāta:

Pieteikumā jānorāda vēlēšanu komisijas locekļa kandidāta vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, darbavieta un profesija (nodarbošanās), ziņas par piedalīšanos vēlēšanu sagatavošanā un sarīkošanā agrāk. Pieteikumam pievienojams katra kandidāta rakstveida paziņojums, ka viņš piekrīt savas kandidatūras pieteikšanai un savu personas datu apstrādei, kas veicama saskaņā ar šā likuma prasībām.

Ja kandidātu izvirza vēlētāju grupa, pieteikums jāparaksta katram vēlētājam, norādot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un dzīvesvietas adresi.

Ja kandidātu izvirza politiskā partija vai politisko partiju apvienība, pieteikumam pievienojams arī izraksts no tās centrālās pastāvīgi funkcionējošās vadības institūcijas lēmuma.

Pieteikuma veidlapa.

Pieteikums iesniedzams Lietvedības nodaļā Madonas novada pašvaldībā, Saieta laukumā 1, Madonā līdz 2021.gada 10.septembrim (ieskaitot).