#6 Madona-Cesvaine jeb autofotoorientēšanās individuālajiem braucējiem

ziņa publicēta 07.05.2020
Lielāks foto Aktīvās atpūtas organizatori "brauciens.lv" piedāvā jaunu maršrutu ar autofotoorientēšanās spēles elementiem individuāliem ceļotājiem.

Piedāvājam izbaudīt gleznainākās Vidzemes vietas - Gaiziņkalnu ar tā ainaviskajiem un līkumainajiem ceļiem, romantisko Cesvaines pils apkārtni un citas ne mazāk interesantas vietas Madonas un Cesvaines novados. 

Maršruts ir interesants un izzinošs gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tas ir ideāls veids, kā nesteidzoties gūt savas pirmās autofotoorientēšanās iemaņas un sajust piedzīvojuma garšu.

Atvilkt elpu varēsiet Madonā, ieturot pusdienu pauzi kādā no pilsētas krodziņiem, kas šībrīža apstākļos ir pielāgojušies apkalpošanai uz vietas un līdzņemšanai. Maršrutā ir iekļauti arī vietējie mājražotāji, mazās vīna, alus un degvīna ražotnes, kas piedāvā iegādāties savu produkciju uz vietas ražotnē.

Ja plānosiet ne tikai izmēģināt autofotoorientēšanos, bet arī nesteidzīgi apmeklēt visas ieteiktās papildus apskates vietas, maršrutu varat sadalīt divās dienās. Šim nolūkam esam apkopojuši naktsmītņu piedāvājumu Madonas un Cesvaines apkārtnē, kuras nodrošina palikšanu atbilstoši šī brīža prasībām. 

Maršrutu varat veikt jebkurā sev vēlamā dienā un laikā, ievērojot sociālo distancēšanos un pārējos valstī noteiktos ierobežojumus. Maršrutam nav konkrēta starta un finiša vietas - ceļojumu var sākt no jebkura kontrolpunkta. Nav noteikta arī kontrolpunktu apmeklēšanas secība, netiek kontrolēts trasē pavadītais laiks un netiek vērtēti un aprēķināti rezultāti.

Visa maršruta nesteidzīgai izbraukšanai un papildus apskates vietu apmeklējumam varat ieplānot visu dienu. Ja plānosiet nesteidzoties apmeklēt visas ieteiktās papildus apskates vietas, maršrutu varat sadalīt divās dienās. 

Piedāvājuma cena ir 10€.  Piedāvājumā iekļauts:

* Orientēšanās karte ar 27 kontrolpunktiem – izdrukājama, ielādējama viedtālrunī kā foto, kā arī google maps formātā.

* Fotolapa ar meklējamo KP fragmentiem jauktā secībā – izdrukājama un/vai ielādējama viedtālrunī.

* Papilduzdevumi, kas padarīs ceļojumu vēl aizraujošāku – pdf.

* Papildus informācija par citām apskates vērtām vietām, kuras iesakām apmeklēt ceļojuma laikā, īpaši nenovirzoties no autofotoorientēšanās maršruta – pdf.

Visi materiāli tiks nosūtīti uz jūsu e-pastu.

Lai saņemtu piedāvājumu #6, rakstiet mums uz info@brauciens.lv, norādot maksātāja/saņēmēja vārdu uzvārdu un maršruta numuru.

P.S. Iesūtiet mums uz info@brauciens.lv savus spilgtākos ceļojuma brīžus! Interesantāko bilžu autoram piešķirsim pārsteiguma balvu no brauciens.lv


Ziņu iesūtīja braucienu koordinatore Inese Biele, 
tel. 20211324, inese@autofotoorientesanas.lv 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes