25. aprīlī - Cesvainē stāstu vakars "Ejam dabā"

ziņa publicēta 07.04.2024
Lielāks foto Cesvaines Tūrisma centra nākamajā ceļojumu stāstu vakarā dosimies pārgājienos pa Latviju kopā ar Zani Grīnvaldi no Madonas muzeja.


25. aprīlī plkst. 17:30 Cesvaines Tūrisma centrā Pils ielā 2

Ceļojumu stāstu vakars "Ejam dabā"

Pārgājienos pa Latviju dosimies kopā ar Zani Grīnvaldi

"Ejam dabā" ir četrotnes - Zanes, Sandijas, Sanitas un Sarmas pārgājienu grupas moto. Divi vārdi, kas izsaka tik daudz, jo būšana dabā jebkādos apstākļos ir labākais veids, lai smeltos enerģiju, nedomātu par ikdienas raizēm un izkustētos. Gargabalu pastaigas, rāpšanās kalnos, brišana pa upi vai pārplūdušu pļavu, šķēršļu joslu pārvarēšana un orientēšanās pirms tam nezināmā teritorijā (iepazītā tikai kartē) ir šīs četrotnes pārgājienu sastāvdaļa.

Zane runās par un ap būšanu dabā, uz takām, mežos, gar jūru un ezeru, stāstīs par garu pastaigu un pārgājienu nozīmīgo lomu steidzīgajā ikdienā, jo nav noslēpums, ka fiziskās aktivitātes, būšana svaigā gaisā un apkārtnes iepazīšana uzlabo mūsu pašsajūtu.

Kas ir tie iemesli, kas liek celties agri no rīta un neatkarīgi no laikapstākļiem un doties ceļā 20, 40 un pat 130 kilometrus? Tikšanās laikā būs iespēja ieklausīties pieredzē, ieteikumos, uzzināt piedzīvojumu stāstus, kā arī ieskatīties fotogrāfijās no dažādām Latvijas vietām.

Iesim dabā arī mēs!

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes